Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Harijs Bariss uztur tradīcijas

Uzvarētāja rezultāts plusā pret laukumu mēdz būt tikai kā rets izņēmums Pasaules latviešu kausa izcīņā, kas jau ilgākus gadus "Ozo Golf Club" laukumā notiek "Gant Open" ietvaros. Laba rezultāta tradīciju sestdien uzturēja Harijs Bariss, par vienu sitienu apsteidzot pēdējo divu gadu trofejas ieguvēju Kārli Broderu.

Uzvarētājs nospēlēja ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem, un situācija rezultātu tabulā ir jo interesantāka, ja patur prātā pēc nedēļas gaidāmo Latvijas amatieru čempionātu. Vienu sitienu pirmās vietas ieguvējam zaudēja gan pērnās sezonas "Latvian Open" čempions Broders un pirms gada Latvijas amatieru čempionātā uzvarējušais Roberts Eihmanis, gan Rūdolfs Ķelle un Latvijas Golfa federācijas prezidents Vilis Krištopans. Turpat blakus bija arī pa 74 sitieniem iekrājušie Reinholds Pīrāgs un Nikolajs Keņins.

Ar +3 virs PAR nospēlēja Linda Dobele, kura atgriezusies mājās pēc studentu golfa sezonas Ziemeļamerikā, un nākamajā nedēļas noteikti centīsies atgūt Latvijas amatieru čempiones laurus.

Savukārt "Gant Open" handikapa formāta sacensībās uzvarēja Jānis Upenieks un Aiga Nesaule. Kungi spēlēja HCP neto, un Upeniekam pirmo vietu nodrošināja 63 neto sitienu rezultāts. Viens sitiens vairāk bija Igoram Čudenkovam, bet trešais ar 66 neto sitieniem finišēja Aleksejs Birjukovs.

Dāmām spēlējot stableford, uzvarētājas noteikšanai ar punktu summu vien nepietika, jo pa 45 punktiem iekrāja gan Nesaule, gan Irina Koldunova. Taču pēc papildu rādītājiem uzvara tika Nesaulei, jo LGF ģenerālsekretāre labāk nospēlēja turnīra beigu daļā.

Nākamās handikapa sacensības "Ozo" laukumā būs jūlija sākumā, kad risināsies "Carlsberg Open".

Pēdējās izmaiņas , 20.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē