Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Laura startā blakus līderēm

Pēc ilgākas pauzes piektdien Nīderlandē atsākās sacensības Dāmu Eiropas tūrē (LET), kur "Deloitte Ladies Open" labs starts izdevās Laurai Jansonei. Pirmajā raundā nospēlējusi ar -2 zem PAR, Latvijas profesionāle sacensību nākamo dienu sagaidīs dalītā 4.vietā. Turnīrā tiks izspēlētas trīs kārtas.

"The International Golf Club" laukumā, Amsterdamā, Lauras rezultātu kartītē līdzās PARiem bija ne mazums bērdiju un bugiju, taču kopējā bilance ar 71 sitienu ļāva noturēties mīnusos. Zem PAR tika izspēlētas piecas bedrītes, tostarp arī bērdijs iekrita uz 18.bedrītes grīna, bet trijās bedrītēs bugiji iekrāto mīnusu skaitu padeldēja.

Līdere turnīrā ar 250 000 eiro balvu fondu pēc vējainās un apmākušās pirmās dienas ir mājiniece Christel Boeljon, kura vienīgā nospēlēja ar 69 sitieniem jeb -4 zem PAR.

Daļa turnīra dalībnieču otrdien piedalījās "Deloitte Ladies Open" publicitātes pasākumā, sacenšoties PAR 3 izaicinājumā, sitot īpašas bionekaitīgas bumbiņas no baržas uz trīsmetrīga diametra grīnu, kas tika ierīkots uz peldošas platformas. Kā redzams, dalībnieču vidū bija arī Laura.

 

Hitting golf balls from a boat to a tiny island green. #fun #noholeinone #deloitteladiesopen @letgolf #amstelhotel #tigsports

A photo posted by Laura Jansone (@jansone_laura) on Jun 16, 2015 at 11:05am PDT

Indianā LPGA fārmtūres posmā ar 150 000 dolāru balvu fondu piektdien vēlā vakarā pēc Latvijas laika spēlē Krista Puisīte, tādējādi nedēļas nogalē ir iespēja sekot abu Latvijas golfa profesionāļu gaitām un cieši turēt abus īkšķus.

 "Deloitte Ladies Open" REZULTĀTI

  "Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 20.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē