Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Junioru tūre sezonas pusceļā

Jo īpaši darbīga vasara golfā izvēršas "Davis Golf Style" akadēmijas junioriem, kuri pirms nedēļas startēja savas tūres posmā Lietuvā, bet šonedēļ jau aizvadīja nākamās sacensības "Viesturos". No sezonā kopumā tūrē paredzētajām astoņām sacensībām puse jau ir aiz muguras.

Lietuvā DGSA tūres 3.posms risinājās "Capitals" laukumā, kur 23 dalībnieku vidū bija arī septiņi vietējie jaunie golferi. Dalībnieku skaits ļāva sacensības aizvadīt trijās vecuma grupās.

Mājinieki palika nepārspēti U-16 un U-12 grupās, kur labākie bija attiecīgi Vilius Belousovas un Gabriela Maculevič. Belousovas tāpat kā Roberts Matisons divu dienu summā nospēlēja ar 171 sitienu jeb +29 virs PAR, taču pārspēlē pārāks bija lietuvietis.

U-12 grupā labākā Latvijas spēlētāja bija 3.vietu ieguvusī Katrīna Gustafssone, toties U-10 grupā nepārspēts palika Stefans Sprūžs ar 72 sitieniem jeb +1 virs PAR.

Savukārt otrdien "Viesturos" startēja pa septiņiem dalībniekiem U-12 un U-15 grupās, kur labākie bija Francis Gavars (91) un Roberts Matisons (81). Līdz nākamajam posmam jaunajiem golferiem būs iespēja nopietni gatavoties, jo tūres sacensību sezona turpināsies pēc mēneša Lietuvā, "Europos Centros Golfo Klubas" laukumā. Pirms nākamā posma vēl paredzēta arī treniņnometne "Capitals" golfa laukumā.

Pēdējās izmaiņas , 17.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē