Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Kristai T4 ar nelielu mazuma piegaršu

LPGA fārmtūres posma noslēgumā Kristai Puisītei svētdien Ilinoisā varēja būt divējādas sajūtas - no vienas puses iegūta dalīta 4.vieta, kas būtu karjerā labākais sasniegums, taču laikapstākļu untumu dēļ turnīrā izspēlēja tikai 18 bedrītes, tādēļ ieguvumu no augstajām pozīcijām līderēm bija krietni mazāk.

Lai izspēlētu pirmajā raundā atlikušo vienu bedrīti, Kristai bija vajadzīgas gandrīz divas dienas, jo "Hickory Point" laukumā arvien ik pa brīdim zibeņoja un savu darbu padarīja arī lietus. Straumes visbeidzot pakāpās tik augstu, ka organizatori atteicās no plāna pirmdien izspēlēt vismaz vēl otro raundu.

Atlikusī viena bedrīte neizmainīja Kristas rezultātu attiecībā pret PAR. Latvijas profesionāle finišēja ar -3 zem PAR un ceturto pozīciju dalīja ar vēl 11 spēlētājām. Uzvarēja korejiete Jimin Kang, kura vienīgajā raundā nospēlēja ar -8 zem PAR.

Turnīrā ar 110 000 dolāru balvu fondu 4.vietu dalījušās spēlētājas nopelnīja pa nepilniem trim tūkstošiem, diemžēl, saīsinātā sacensību formāta dēļ šī summa varēs parādīties tikai spēlētāju bankas kontos, bet ne tūres naudas listes kopvērtējumā. Ar viena raunda izspēli varētu arī būt par maz, lai par dalītu 4.vietu saņemtu punktus pasaules rangā.

Nākamais turnīrs Kristu gaida jau šajā nedēļas nogalē, kad "Symetra" tūres golferes Indianā cīnīsies sacensībās ar 150 000 dolāru balvu fondu.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 15.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē