Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Reiņa trasē uzvar Zaķītis un Jučmane

"Reiņa trasē" pie Siguldas sestdien aizvadītajā Pļavu golfa čempionāta trešajā posmā kungiem nepārspēts palika Māris Zaķītis, bet dāmām labākā bija Marija Luīze Jučmane. Golfam lieliski piemērotajos un vasarīgajos laikapstākļos uz turnīru bija ieradušies 29 dalībnieki.

Posmā Reiņa trasē tika izspēlētas 18 bedrītes, uzvarētājus noskaidrojot kungu un dāmu ieskaitē sitienu spēles formātā.

Kungiem ar 73 sitieniem (+13 virs laukuma PAR) uzvaru izcīnīja mājinieks Zaķītis. Tikai par vienu sitienu atpalika otrās vietas ieguvējs Jānis Ciaguns no Siguldas (74 sitieni), bet trešajā vietā ierindojās valmierietis Kristaps Matisons (78). Dāmām turnīra labāko rezultātu uzrādīja Jučmane ar 69 punktiem. Otrajā vietā – Līva Legzdiņa (78), bet trešā – Gunta Zaķīte (82).

Dienas labāko rezultātu sasniedza Valdis Liepiņš, kuršs spēlēja ārpus konkurences – 66 sitieni. Savukārt jauniešu/HCP36 grupā augstvērtīgākais rezultāts bija Robertam Jučmanim – 89 punkti.

Nākamajā nedēļas nogalē "Reiņa trasē", "Avotos" un "Riekstiņos" notiks Līgo svētkiem pieskaņoti turnīri, bet 4. Pļavu golfa posms paredzēts 27.jūnijā jaunizveidotajā pļavu golfa laukumā "Kalnozoli“ Madonas pusē. 

Informāciju sagatavoja
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 13.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē