Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ar bērdijiem un labiem rezultātiem

Dažādi izaicinājumi un jaunas iespējas sestdien "Ozo Golf Club" laukumā gaidīja "SEB Open" dalībniekus, kas cīnījās gan par labiem rezultātiem un iespaidīgām balvām, gan ar savu spēli palīdzēja ceļā uz labāku dzīvi citiem. Turnīrā veiksmīgākais spēlētājs bija Ivans Uļjanovs, kurš uzvarēja divās ieskaitēs.

Zem PAR laukumu izspēlēja Anna Diāna Švanka, kuras rēķinā bija 71 sitiens un pārliecinoši labākais rezultāts sitienu spēlē dāmu konkurencē. Taču stableford vērtējumā Anna Diāna ar 37 punktiem ieguva 3.vietu. Dāmu grupā uzvarēja Sanda Sēne (38), bet otrā bija Linda Ķirķe (37).

Savukārt Uļjanovs sitienu spēles ieskaitē nospēlēja ar 73 sitieniem, tikmēr ik pa sitienam vairāk bija tālākās pozīcijās trijniekā iekļuvušajam Nikolajam Keņinam un Paulam Nesaulem. Handikapa ieskaitē labāko HCP grupā kungi spēlēja neto formātā, un Uļjanovam uzvaru nodrošināja 67 neto sitieni. Ar tādu pašu rezultātu otrais bija Nesaule, savukārt laureātu trijnieku noslēdza Vilmārs Jansons (69).

Otrajā HCP grupā Artūrs Jakovļevs iekrāja 39 stableford punktus un pēc papildu rādītājiem apsteidza tikpat punktu guvušo Māri Simanoviču.

Krietni daudz bērdiju saripoja 13.bedrītē, tiesa, dāmas dīķa ūdeņu priekšā nospēlēja piesardzīgāk un zem PAR šoreiz netika. Taču hole in one balvas priekšā visi dalībnieki bija pilnīgi vienādi - "Audi A6" palika iepriekšējo saimnieku īpašumā un golfa brīnums arī šoreiz izpalika.

Taču jau uz tradicionālas labdarības nots "SEB Open" organizatori par ikviena dalībnieka katru bedrīti, kas izspēlēta ne sliktāk kā ar PAR, ieskaitīs 5 eiro sabiedriskajai organizācijai "Mentor Latvija", kas rūpējas par bez vecākiem palikušiem bērniem un palīdz viņiem pilnvērtīgi iesaistīties sabiedrībā. 

Pēdējās izmaiņas , 13.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē