Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Otrais zvans Latvijas amatieru čempionātā

Latvijas amatieru čempionāts sāksies pēc Jāņiem, taču spēlētājiem dalības reģistrēšanai ir atlikušas vairs tikai dažas dienas, atgādina organizatori. Lai aizpildītu pieteikumu un veiktu dalības maksājumu, palikusi vēl nedēļas nogale un daļa nākamās pirmdienas.

Latvijas amatieru čempionāts risināsies no 26. līdz 28. jūnijam "Ozo Golf Club" laukumā, taču pieteikumu reģistrēšana beigsies 15.jūnijā plkst. 18.

Aizpildīt pieteikuma anketu dalībai Latvijas amatieru čempionātā un iepazīties ar nolikumu, kā arī veikt dalības maksājumu arvien var tiešsaistē LGF mājaslapā. Dalības maksājumu golferi pēc personiskiem ieskatiem var veikt gan ar bankas pārskaitījumu, gan maksājumu tiešsaistē. Abas izvēlnes maksājuma veikšanai ir pieejamas reģistrācijas procesā.

Jau vēstīts, ka dalības maksa ir 100 eiro, bet junioriem līdz 18 gadu vecumam - 50 eiro. Summa sedz spēles maksu, treniņlaukuma bumbiņu žetonu un golfa somas ratiņu īri visās sacensību dienās, kā arī treniņlaukuma bumbiņu žetonu un golfa somu ratiņu īri treniņdienā. Dalībniekiem organizatori nodrošinās dzeramo ūdeni un augļus visās sacensību dienās. LGF arī aicina Latvijas Republikas rezidentus piedalīties čempionātā, lai cīnītos par savu kausu ārpus konkurences.

Pēdējās izmaiņas , 11.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē