Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pirms pauzes komandu mačos

Vasaras sezona tikko kā sākusies, bet komandu sacensību formāta cienītājiem sestdien "Viesturos" notikušais turnīrs bija pēdējais pirms krietni ilgas pauzes. Scramble neto formātā cīnījās 14 komandas un godalgoto vietu sadalīšanā viss bija pietiekami skaidrs, lai iztiktu bez papildu nosacījumu piemērošanas.

Edijs Svars un Gatis Taurenis "Viesturu-Capitals" kausa izcīņā uzvarēja ar neto 60 sitieniem un par divu neto sitienu tiesu apsteidza otrās vietas ieguvējus Jāni Jurkānu un Egīlu Vanagu. Trešie ar neto 64 sitieniem finišēja Kārlis Cinītis seniors un Valters Durevskis.

Līdz ar turnīra noslēgumu izlozēja arī maija veiksminieku "Viesturos" savas spēles reģistrējušo golferu konkurencē. Vinnēja Einars Mednis, kurš balvā saņēma gardu maltīti restorānā "Valters".

Ne tik veiksmīga diena bija "Viesturu" kluba golferei Kristai Puisītei, kam LPGA fārmtūres posmā Mičiganā pēdējais raunds sagādāja lielākos plusus rezultātu kartītē. Pēdējā raundā Krista nospēlēja ar +5 virs PAR un summā ar +3 atvirzījās uz dalītu 58. pozīciju, lai gan pēc pirmajiem diviem raundiem Latvijas profesionāle bija otrajā desmitā.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 07.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē