Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

"LMT Open" atklāj golfa vasaru

Gada sestā mēneša sestajā datumā 99 spēlētāji "Ozo" laukumā golfiski empīriskā veidā pārliecinājās, ka beidzot savas tiesības ir pieteikuši vasaras turnīri, un kritiskā punkta iestāšanos veicināja tradicionālā "LMT Open" izcīņa. Iekļūt laureātos šoreiz varēja pa vistaisnāko ceļu - vienīgais nosacījums bija sasniegt rezultātu, kas uzlabotu paša handikapu.

Visās trijās ieskaites grupās vietu sadalījumu noteica pēc stableford punktu guvuma, un visspraigākā situācija izvērtās kungiem pirmajā grupā, kur trīs labākie sakrāja pa 37 punktiem. Tādēļ uzvarētājs atbilstoši nolikumam tika nomērīts pēc punktu guvuma otrajā bedrīšu deviņniekā, un papildu nosacījums pirmajā vietā izvirzīja Edmundu Jansonu. Otro vietu ieguva Nikolajs Keņins, bet Andris Zvans grupā noslēdza laureātu sarakstu.

Kungiem otrajā handikapa grupā ar 41 punktu nepārspēts palika Edijs Svars, tālākās vietās trijniekā atstājot Juri Visocki (39) un Ingu Pelčeru (37).

Bez papildu nosacījumu pielietošanas viss kļuva skaidrs arī dāmu konkurencē, kur Skaidrīte Verbicka bija labākā ar 38 punktiem. Ik pa punktam tālākās pozīcijās trijniekā ierindojās Alise Burkāne un Jeļena Šestakova.

Atsevišķa balva bija paredzēta labākā rezultāta īpašniekam sitienu spēlē, kur nepārspēts palika Keņins ar +3 virs PAR, apsteidzot tuvākos sāncenšus juniorus Burkāni (76) un Rūdolfu Ķelli (77).

Baltus sānus žilbinājusī hole in one balva palika tās līdzšinējo saimnieku rīcībā. Dienas vienīgais bērdijs 13. bedrītē izdevās Šestakovai, taču arī šajā situācijā sitienu skaits divreiz pārsniedza hole in one balvai atbilstošo normu.

Pēdējās izmaiņas , 06.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē