Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Krista sāk ar +2

Jūnijā pirmajā LPGA fārmtūres posmā piektdien ASV startēja Krista Puisīte, pirmo raundu turnīrā Mičiganā izspēlējot ar +2 virs PAR. Cīņa par kata pārvarēšanu un iespējām pakāpties augstāk turpināsies sestdien, kad Kristai jācīnās par pozīciju uzlabošanu.

Startējusi no 10. bedrītes, Krista savu pirmo deviņnieku pabeidza ar divu bugiju dēļ iekrātu +2. Vēl divi bugiji sekoja nākamajā deviņniekā starp diviem bērdijiem, taču raundu izdevās pabeigt iedvesmojošā stilā ar četriem sitieniem pēdējā PAR 5 bedrītē. Vēl pirms visu spēlētāju atgriešanās kluba mājā Krista ierindojās devītajā desmitā 27 valstu 144 golferu konkurencē.

"Symetra" tūres golferes pretendē nedēļas nogalē sadalīt 100 000 dolāru balvu fondu, un cīņa "Battle Creek Country Club" risinās 6544 jardu laukumā, kas ir sezonā līdz šim garākā spēlējamā distance.

Vairākas golferes pirms sacensību sākuma organizatoriem sacīja, ka turnīrā dažas lietas būs īpaši svarīgas laba rezultāta sasniegšanai. Biezā rafa dēļ ļoti būtiski ir noturēties fērvejā, savukārt grīnu izteiktā reljefa dēļ svarīgi ir ne tikai trāpīt uz grīna, bet gan nogādāt bumbiņu īstajā pozīcijā, lai saglabātu labas izredzes ripinājumā.

Savukārt, pēc LPGA tūres spēlētājas un biežas "Golf Channel" viešņas Page MacKenzie teiktā, dāmu tūres golferēm raundā noturot ripinājumu skaitu zem 30, labs rezultāts ir praktiski nodrošināts. Šoreiz Kristas veikums pilnīgi atbilda MacKenzie teorijai, jo Latvijas profesionālei bija vajadzīgi 34 puti, un ripinājumu skaits bija praktiski vienīgais rādītājs, kas atšķīrās viņas un līderu statistikā.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 05.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē