Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Iespēja palīdzēt sev un citiem

Ik sezonu golferu somās parādās jaunas nūjas, bet ne jau visas to priekšgājējas beidz aktīvās gaitas pēc salūšanas gabalos vai nogrimšanas dziļākos ūdeņos. Lielisku iespēju atbrīvot savu dzīves telpu no nevajadzīgām golfa lietām var apvienot ar izpalīdzēšanu nule kā darbu sākušajam "Kalnozolu" laukumam Madonas novadā.

Lai palīdzētu vēl vienā Latvijas vietā uzplaukt golfa spēlei, atliek tikai nogādāt sev vairs nevajadzīgās nūjas vai kādu citu golfa inventāru "Ozo Golf Club" kluba mājā sev ērtā laikā līdz 14.jūnijam.

Jaunais pļavu golfa laukums "Kalnozoli" Bērzaunes pagastā šogad jau ir aktīvi sācis sezonu. Laukumu sāka veidot 2014.gadā un tā saimnieki atzīst, ka savā ziņā ir iesācēji Latvijas golfa laukumu vidū.

Lūk, ko vēsta "Kalnozolu" radītāji un uzturētāji:

Šobrīd laukums tiek veidots, labiekārtots un uzturēts uz entuziasma pamata un darba vēl ir daudz. Taču mērķi ir nopietnāki un vēlamies ieinteresēt arvien vairāk cilvēku. Šobrīd ne tikai Madonas novadā, bet arī ārpus tā parādās daudz interesentu par šo sporta veidu un brīvā laika pavadīšanas iespēju mūsu laukumā. Interesi izrāda ne tikai pieaugušie, bet galvenokārt jaunieši.

Taču mums trūkst inventāra. Gadījumā, ja Jūsu rīcībā ir lietots golfa spēles inventārs, piemēram, golfa nūjas, somas vai golfa ratiņi u.tml., kas nolikti malā, netiek un iespējams netiks vairs izmantots, lūdzam rast iespēju un atbalstīt mūs, to ziedojot.
Būsim ļoti pateicīgi!

Kontakti: 26567654 (Guntis); 26566412 (Kaspars); 22323819 (Aivis); e-pasts:tbox@inbox.lv

Pēdējās izmaiņas , 03.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē