Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Konkurējot ar Gulbi

Dāmu "US Open" reģionālajā kvalifikācijas turnīrā Krista Puisīte pirmdien Ņūdžersijā mērojās spēkiem arī ar Natāliju Gulbi, kura apliecināja, ka LPGA ilgi krātā pieredze nekur nav pazudusi un vēl arvien palīdz gūt panākumus. Krista turnīrā izspēlēja nepilnus divus raundus un nedēļas nogalē ir pieteikusies startēt "Symetra" tūres posmā Mičiganā.

"Galloway National Golf Club" laukumā 67 golferes sacentās par divām ceļazīmēm uz dāmu "US Open" un vienu rezervistes pozīciju. Lai sasniegtu mērķi, vienā dienā divu izspēlētu raundu summā bija jānoturas mīnusā pret laukumu un vispārliecinošāk tas izdevās Gulbei. Tiesa, lietus dēļ otrais raunds ieilga arī otrdien, kad spēli pabeidza arī Gulbe.

Kvalifikācijas turnīra uzvarētāja nospēlēja ar -3 zem PAR (66-73) un finišēja divus sitienus priekšā otrās vietas ieguvējai taizemietei Nontaya Srisawang, kura spēlē dāmu Eiropas tūrē (LET). Arī Srisawang pēdējās bedrītes izspēlēja otrdien.

Sacensību noslēgumā Gulbe apliecināja, ka aizvada pēdējo pilno LPGA sezonu, jo pēc 15 gadiem tūrē un trim nopietnām traumām vēlas pievērsties ģimenes dzīvei. Uzvarētāja pastāstīja, ka atšķirībā no lieliskiem laikapstākļiem pirmajā raundā vēlāk laukumā bija slapjš, vējains un auksts, kas atspoguļojās arī rezultātu tabulā.

Savukārt Krista pirmajās 18 bedrītēs atstāja 77 sitienus (+6), taču +4 nopelnīja pēdējās divās bedrītēs. Otrajā raundā Krista izspēlēja pusi, tiekot pie turnīrā pirmā bērdija, taču bija arī bedrītes plusos, kas summā rezultātu pieaudzēja līdz +10. Sacensību kopvērtējumā Krista dalīja 39.vietu.  

Nākamā sacensību iespēja Kristai būs "Battle Creek" laukumā, kur no piektdienas līdz svētdienai notiks "Symetra" tūres posms ar 100 000 dolāru balvu fondu.

Dāmu "US Open" kvalifikācijas turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 02.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē