Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Tradicionālajiem kausiem jauni īpašnieki

Vienlīdz lielā skaitā "Grand Palace Hotel" GK "Viesturi" kausa izcīņā svētdien pulcējās gan kluba biedri, gan mazāk oficiālām saitēm piesaistīti golferi, kuri konkurēja cīņā par galvenajām balvām HCP neto vērtējumā. Par kluba kausa ieguvējiem kļuva Egils Vanags un Marija Luīze Jučmane.

Vanags kungu konkurencē bija pārliecinoši pirmais, ar handikapa palīdzību nospēlējot neto -7 zem PAR. Savukārt ar neto +1 virs PAR nospēlēja trīs golferi, un handikapa rangam atbilstošā secībā laureātu trijniekā iekļuva Roberts Matisons un Guntis Osis, bet Viktors Avkštols, ierindojās 4.vietā.

Turklāt Matisons kā vienīgais pretendents saņēma GK "Viesturi" kausu kluba biedru jauniešu ieskaitē. Savukārt kungu kopējā tabulā 5.vietu ieguvušais Vitālijs Gavrilovs bija labākais kluba biedru senioru konkurencē.

Dāmām Jučmane bija labākā gan absolūtajā vērtējumā, gan kluba jauniešu konkurencē meiteņu grupā. Par viena neto sitiena tiesu otro vietu kopvērtējumā ieguvusī Daiga Puisīte palika nepārspēta kluba kundžu ieskaitē.

Kluba dāmu cīņā Anda Vaišļa apsteidza vienīgo sāncensi, bet kluba kungiem nebija konkurentu Pēterim Elfertam.

Svētdien Latvijas golferi finišēja arī Sāremā Igaunijas amatieru "Open", kur kungu konkurencē Roberts Eihmanis pēdējā sacensību dienā pakāpās uz dalītu 7.vietu ar summā panākto +21 virs PAR (80-80-77). Uzvarēja mājinieks Egeti Liiv (+6) un krieviete Ksenija Jerjomina (+19) dāmu ieskaitē, kur otrajā pozīcijā finišēja Anna Diāna Švanka ar +34 (79-85-86).

Pēdējās izmaiņas , 31.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē