Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Atvadas no maija

Golferi sestdien aizvadīja maijā pēdējo turnīru "Ozo" laukumā, kur patīkamos apstākļos risinājās "Citrus Solutions Open" izcīņa. Vēl patīkamāka diena izvērtās uzvarētājiem, kam izdevās pavasara pēdējo mēnesi noslēgt uz īpaši pozitīvas nots.

Mārtiņš Pukše šosezon jau vairākos turnīros bija iekļuvis gan TOP 5, gan TOP 10, bet laureātu pjedestāls līdz šim rokā nedevās. Toties šoreiz Pukše kungu spēcīgāko handikapu grupā vienīgais nospēlēja ar neto zem PAR atbilstošu rezultātu un likumsakarīgi kļuva par uzvarētāju. Divu bērdiju dienā Pukšem bruto 81 sitiens nozīmēja neto -2 zem PAR un trīs sitienu pārsvaru pār otrās vietas ieguvēju Vili Krištopanu.

Otrajā HCP grupā neto rezultāts mīnusā šoreiz bija garantija iekļūšanai pirmajā trijniekā. Uzvarēja Māris Simanovičs ar neto -3 zem PAR, bet divi sitieni vairāk bija otrās vietas ieguvējam Andrim Vilcmeieram.

Turpretim dāmu konkurencē vislabāk veicās juniorei Helēnai Haminai, kura neto vērtējumā bija vienīgā spēlētāja ar mīnusa rezultātu (-1). Ingemāra Jansone otro vietu nodrošināja ar neto +1.

Sacensību gars sestdien virmoja arī "Viesturos", kur turnīru noskaņās iejutās HCP 36+ posma dalībnieki. Dažādās ieskaites grupās uzvarēja Viktors Avkštols, Jānis Unbedahts, Guna Gabrāne un Reinis Daļeckis.

Tikmēr pie tālākiem ziemeļu ūdeņiem ne tā veiksmīgākā diena bija Annai Diānai Švankai, kura pēc 85 sitienu raunda atkāpās no līderes pozīcijām Igaunijas amatieru "Open". Latvijas labākā spēlētāja dāmu konkurencē ar summā +20 virs PAR ir otrā un zaudē septiņus sitienus krievietei Ksenijai Jerjominai. Kungiem Roberts Eihmanis otro dienu pēc kārtas nospēlēja ar 80 sitieniem un ar +16 virs PAR pakāpās uz dalītu 11.vietu. Līderpozīcijas ar +3 dala mājinieks Egeti Liiv un soms Eetu Isometsa. Rūdolfam Ķellem 79 sitienu raunds pirms pēdējās sacensību dienas palīdzēja sasniegt dalītu 18. pozīciju.

Pēdējās izmaiņas , 30.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē