Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Anna startā līderos

Pēc piektdien aizvadītās pirmās sacensību dienas Anna Diāna Švanka izvirzījās līderpozīcijās Igaunijas amatieru "Open", kas risinās Sāremā laukumā. Kungiem labākais Latvijas golferu konkurencē ir Roberts Eihmanis, kurš ieņem pozīcijas otrajā desmitā.

Anna nospēlēja ar 79 sitieniem jeb +7 virs PAR, bet pēdējās piecas bedrītes nākamā ASV koledžu golfere izspēlēja vienu sitienu zem PAR. Katrā deviņniekā Annai bija pa vienam bērdijam un turnīra tabulā viņa par diviem sitieniem apsteidza tuvāko konkurenti krievieti Kseniju Jerjominu.

Ja dāmām startēja 11 spēlētājas, kungiem konkurence ir gandrīz sešas reizes lielāka. Roberts pirms otrā raunda dala 15.vietu ar +8 virs PAR jeb 80 sitieniem. Līderim Latvijas spēlētāju konkurencē veiksmīgs bija raunda sākums un beigas, jo ar -1 tika nospēlētas pirmās piecas un pēdējās trīs bedrītes.

Vadībā pirms divām atlikušajām kārtām ir soms Eetu Isometsa, kurš nospēlēja ar PAR atbilstošu rezultātu un par vienu sitienu apsteidz savu tautieti Kim Koivu un mājinieku Egeti Liiv. No pārējiem Latvijas spēlētājiem visaugstāk ir Rūdolfs Ķelle un Harijs Bariss, kuri ar +13 ieņem vietas trešajā desmitā.

Igaunijas amatieru "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 29.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē