Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

26 komandas par 36. līniju

Golferu vēlmi individuālajā spēlē ik pa laikam apvienot spēkus un laukumā doties ar iespēju paļauties arī uz partnera prasmēm svētdien apliecināja "36.līnijas" kausa izcīņa, kas pulcēja 26 komandas. Maijā "Viesturu" pirmais komandu turnīrs tādējādi laukumu praktiski aizpildīja līdz maksimumam.

Saulainajai dienai sasniedzot jau gandrīz vasaras cienīgu laikapstākļu standartu, golferiem tika dota iespēja spēlēt scramble formātā pēc Chapman sistēmas, kas vienlīdz ļauj cerēt uz partnera palīdzību kādu individuālu neveiksmju gadījumā, taču arī pārāk lielas vaļības nepieļauj.

Neto punktu skaitīšana uzvarētāju noteikšanā sniedzās arī zīmē aiz komata, tomēr pirmajā trijniekā viss bija pietiekami skaidrs, lai iztiktu bez fotofiniša. Pārliecinošu uzvaru ar 68,0 neto punktiem nodrošināja Gunita Siliņa un Ainārs Mednis. Otrās vietas īpašnieki Edijs Svars un Gatis Taurenis atpalika par neto 2,1 punktu, bet vēl 1,2 punktu lielāks neto rezultāts bija Aigai un Paulam Nesaulēm.

Kā jau nojaušams pēc sacensību atbalstītāju vārda, visas trīs uzvarētāju komandas nopelnīja restorāna "36.līnija" dāvanu kartes.

Labāko scramble sitienu rezultātu turnīrā sasniedza Roberts Eihmanis un Indra Eniņa (75), taču dueta minimālais spēles handikaps viņus oficiālajā vērtējumā atvirzīja piektajā vietā.

Nākamā un vienlaicīgi arī maija pēdējā nedēļas nogale "Viesturos" ir sacensībām pārbagāta - piektdien risināsies kārtējais "Ski Box" tūres posms, sestdien startēs HCP 36+ turnīra dalībnieki, bet svētdien dalībniekus pulcēs GK "Viesturi" kausa izcīņa, kas iekļauta arī sezonas lielās balvas kopvērtējumā.

Pēdējās izmaiņas , 24.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē