Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Priecējoša tendence Ziemeļkarolīnā

LPGA fārmtūres posma pēdējā kārtā Krista Puisīte sestdien Ziemeļkarolīnā pavērsa savu rezultātu mīnusos un pakāpās uz vietu trešajā desmitā, turklāt pirmoreiz "Symetra" sezonā divās sacensībās pēc kārtas pārvarēja katu un finišēja tuvāk rezultātu tabulas augšgalam. Pēdējā raundā Krista nospēlēja ar -4 zem PAR un možā noskaņojumā var gatavoties dāmu "US Open" kvalifikācijai.

Pēdējā raundā Krista finišēja ar 68 sitieniem, pieļaujot tikai vienu bugiju, kam pretim spēja likt piecus bērdijus. Šosezon "Symetra" tūrē Kristai -4 zem PAR ir labākais atsevišķa raunda rezultāts un "Raintree Country Club" laukumā tas viņai palīdzēja trīs dienu summā panākt -2 zem PAR (74-72-68) un dalītu 28.vietu. Pirms pēdējām 18 bedrītēm Krista dalīja 52. pozīciju.

Pārspēlē par uzvarētāju kļuva Ķīnas golfere Haruka Morita-Wanyaolu, kura 54 bedrītes trijās kārtās izspēlēja ar -12 zem PAR.

Tūres kopvērtējumā Kristai izdevās pakāpties par dažām pozīcijām uz 72.vietu un "Symetra" sacensību kalendārs maijā līdz ar to ir noslēgts. Taču jau jūnija pirmajā dienā Kristai Ņūdžersijā paredzēts starts dāmu "US Open" kvalifikācijā - "Galloway National Golf Club" laukumā golferes vienā dienā izspēlēs 36 bedrītes, bet turnīrā sadalāmo vakanču skaitu rīkotāji vēl paziņos pēc dalībnieču sastāva izvērtēšanas.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 24.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē