Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Krista cīnās Ziemeļkarolīnā

Pēc divām izspēlētām kārtām LPGA fārmtūres posmā Krista Puisīte piektdien Ziemeļkarolīnā ar +2 virs PAR saglabā labas izredzes kvalificēties turnīra noslēguma dienai, kas pavērtu iespējas pakāpties augstāk rezultātu tabulā.

Pirmajā sacensību dienā "Raintree Country Club" laukumā Krista startēja no 10.tee un lielākie sarežģījumi bija raunda sākumā, piecās bedrītēs nonākot +3 virs PAR situācijā. Tūlīt gan sekoja bērdijs, tad 4.bedrītē bugijs rezultātu atgrieza uz +3, bet 9.bedrītē, kas bija raundā pēdējā, izdevās ar bērdiju rezultātu uzlabot. Tiesa, ar +2 pēc pirmās dienas augstāk par dalītu 82.vietu tikt nevarēja.

Ar bugiju sākās arī piektdiena, toties pirmā deviņnieka turpinājums izdevās varens ar četriem bērdijiem. No tādas bērdiju intensitātes uz brīdi pat iestājās sajukums rezultātu tiešsaistes sistēmā, kas Kristai pieskaitīja vēl vienu papildu bērdiju, kas vēlāk pārvērtās PARā. Tobrīd summā jau bija -1, bet laukuma otrais deviņnieks rezultātu piezemēja ar trim bugijiem. Līdz ar to raundā PAR, bet divu dienu summā +2 un pozīcija nedaudz virs kata, ko ir cerības noturēt arī raunda beigās.

Golferes "Symetra Classic" turnīrā cīnās par 100 000 dolāru balvu fondu un iespēju papildināt savu ieskaites dolāru krājumu, lai uzlabotu pozīcijas cīņā par TOP 10, kas sezonas beigās saņems LPGA tūres kartes.

Turnīra noslēgumā paredzēta arī atsevišķa interesanta balva - 1000 dolāru saņems spēlētāja, kura TOP 5 iekļūs ar īsāko vidējo draiva distanci.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 22.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē