Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Finišā bez Turcijas rozēm

Laurai Jansonei trešdien Turcijā neizdevās atrast kopīgu valodu ar puteri, kas liedza pakāpties augstāk par dalītu 49. vietu Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā. Kata pārvarēšana turnīrā ar 500 000 eiro balvu fondu un attiecīgu konkurenci ir vērā ņemams notikums, tomēr mērķi Laurai ir augstāki, un cerības tos sasniegt jāatliek uz nākamajām sacensībām.

Četru dienu summā Lauras rezultāts bija +8 virs PAR, turklāt lielākos plusus pievienoja pēdējā raunda izspēle, kad "Regnum Carya" laukumā bija nepieciešami +5 virs PAR atbilstoši 78 sitieni.

Pēdējā kārtā Laura gluži kā turnīra pirmajā dienā lieliski sita bumbiņu, tomēr uz grīniem rezultāts vēl vairāk pavērsās nevēlamā virzienā. Latvijas profesionālei neizdevās trāpīt nevienu bērdija putu, kā arī četrus PAR ripinājumus, kad tas bija reāls uzdevums. Dienas vienīgo bērdiju Laura 3.bedrītē iečipoja, taču tūlīt pat sekoja trīs bugiju sērija un vēl viens bugijs pirmā deviņnieka noslēgumā, kā arī raunda beigās pēdējās trijās bedrītēs tika pieplusoti vēl divi sitieni.

Uzvaru ar -11 zem PAR pārliecinoši nosargāja 27 gadus vecā angliete Melissa Reid, kura bija līdere visā turnīra gaitā un pēdējā raundā viņai pietika ar PAR atbilstošu rezultātu, lai četrus sitienus aiz sevis noturētu tuvāko konkurenti francūzieti Gwladys Nocera.

"Turkish Airlines Ladies Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 20.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē