Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Bugiju pārspēks Belekā

Bez lieliem kritumiem Dāmu Eiropas tūres (LET) turnīrā Turcijā otrdien trešo raundu izspēlēja Laura Jansone, tomēr bugiju bilance pret bērdijiem bija par labu pirmajiem, tādēļ Latvijas profesionāle turnīra tabulā atkāpās uz trešā desmita beigām. Vai izdosies pozīcijas uzlabot, būs atkarīgs no rezultāta pēdējā kārtā trešdien.

Trīs bugiji "Regnum Carya" laukumā Laurai iekrājās pirmajās četrās bedrītēs, un tāda paša bilance saglabājās pirmā deviņnieka beigās, Turpretim otrā deviņnieka gaitā izdevās raundā pievilkt līdz +1, tomēr 18. bedrīte šoreiz izkārtoja vēl vienu bugiju. Dienas summā +2 virs PAR, ko veidoja pieci bugiji un trīs bērdiji.

Turnīra aculiecinieki vēsta, ka skaistā spēlē būtu devusi arī skaistu rezultātu, ja vien Lauras puteris nebūtu padzisis, un četras reizes metru līdz pusotra garos PAR putos bumbiņa nepaliktu ārpus bedrītes.

Turnīru turpina 68 golferes, un labākajās pozīcijās pirms pēdējās sacensību dienas ir arvien ir angliete Melissa Reid ar -11 zem PAR. Savukārt Laurai trīs dienu summā ir +3 virs PAR, bet ar labu noslēgumu vēl var cīnīties par vietu otrajā desmitā. 

"Turkish Airlines Ladies Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 19.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē