Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Seši bērdiji un lēciens tabulā

Laura Jansone sešu bērdiju raundā pirmdien Turcijā pārliecinoši pārvarēja katu un krasi uzlaboja pozīcijas Dāmu Eiropas tūres (LET) posma pusceļā. Pēc Belekā aizvadītām divām sacensību dienām Laura ar summā panāktu +1 virs PAR pakāpās uz dalītu 27.vietu.

Otrajā raundā Laura "Regnum Carya" laukumā nospēlēja ar 71 sitienu jeb -2 zem PAR. No līderes anglietes Melissa Reid Latvijas profesionāli šķir 13 sitieni, toties kata robeža palika piecus sitienus aiz muguras.

Sacensību otrās kārtas sākums vēl nebūt neko patīkamu nevēstīja, jo, startējusi no 10. tee, Laura ezermalas bedrītē divreiz atrada ūdeni, un rezultātu kartītē tas atspoguļojās trīskāršā bugijā. Kādam līdzjutējam tobrīd varbūt arī palika sāja dūša, taču ne Laurai, kura turpināja ar trīs bērdiju sēriju un atgrieza raunda rezultātu PAR sliedēs.

Nākamā trīs bēdiju virkne sekoja nākamā bedrīšu deviņnieka sākumā un rezultāts raundā kļuva jau -3, tiesa, 5.bedrītē centieni pēc vēl viena bērdija pārvērtās bugijā, lai gan pēc spēles situācijas tas šķita nepelnīts pavērsiens. Atlikušās četras bedrītes izspēlējusi ar PAR, Laura varēja jau labā noskaņojumā gatavoties atlikušajiem diviem raundiem.

Jau vēstīts, ka "Turkish Airlines Ladies Open" organizatori ne tikai sagādāja 500 000 eiro balvu fondu, bet arī ieviesa visai inovatīvu sacensību formātu, kas paredz turnīru sākt svētdien, bet pabeigt trešdien, lai nedēļas sākumā izmantotu televīziju brīvāko grafiku.

"Viasat Golf" pārraides no Turcijas gan nav paredzētas, taču pēdējo divu raundu notikumiem tiešraidē varēs sekot arī LET YOUTUBE KANĀLĀ.

"Turkish Airlines Ladies Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 18.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē