Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Kristai finišā -6; Laura Turcijā sāk bez bērdijiem

LPGA fārmtūres golferes svētdien lika trūkties laukumam Ziemeļkarolīnā, kur Krista Puisīte trīs dienu summā nospēlēja ar -6 zem PAR un dalīja 19.vietu. Savukārt Dāmu Eiropas tūres (LET) turnīrā Turcijā Laura Jansone bērdiju iespējas sev izkārtoja vai katrā otrajā bedrītē, taču ne reizi netika mīnusā un cīņu turpinās par kata pārvarēšanu.

Krista 100 000 dolāru turnīrā pēdējā no trim kārtām "Country Club of Asheville" laukumu izspēlēja ar -3 zem PAR, taču rokas klēpī salikušas nebija arī konkurentes. Pēdējā raundā Krista pakāpās augstāk no dalītas 24.vietas, tomēr lielākam lēcienam ar -3 nepietika. Pēdējā kārtā Kristai izdevās reaktīvs starts ar četriem bērdijiem sešās bedrītēs, kam sekoja dienas vienīgais bugijs un turpinājums ar PARotām bedrītēm līdz pat finišam. Uzvarētāja korejiete Jimin Kang iespēja -15 zem PAR, bet ar rezultātu mīnusā pret laukumu finišēja 59 spēlētājas.

Turpretim Belekā, kur risinās "Turkish Airlines Ladies Open" ar 500 000 eiro balvu fondu, Laura pēc pirmās sacensību dienas ar +3 virs PAR ir vienu sitienu aiz provizoriskā kata. Turnīra norišu aculiecinieki vēsta, ka bērdiju iespējas Laurai rindojušās viena pēc otras, bet bedrīte spītīgi neļāva zem PAR izspēlēt kaut vienu reizi. Turklāt risks tuvāk raunda beigām ar mērķi tomēr piespiest kādu bērdiju padoties, pavērsās pretējā virzienā divos bugijos pēc kārtas.

Lai sadraudzētos ar puteri un nesastrīdētos ar labi klausījušajām nūjām, Laurai ir laiks līdz pirmdienas pusdienlaikam, kad otrajā raundā jāsāk cīņa par augstāku pozīciju respektablajā turnīrā. Līdere pēc pirmās dienas ir angliete Melissa Reid ar -8 zem PAR.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

"Turkish Airlines Ladies Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 18.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē