Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Krista startē ar īglu un raundu mīnusos

Latvijas profesionālā golfa spēkiem šonedēļ sadaloties uz pusēm, Laura Jansone vēl tikai gatavojas startam Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Turcijā, bet Krista Puisīte piektdien jau izspēlēja raundu ar ļoti labu rezultātu "Symetra" tūres posmā Ziemeļkarolīnā. Sacensību pirmajā dienā Krista tika pie īgla un raundu pabeidza ar -2 zem PAR.

Pirmās deviņas bedrītes Kristai bija raibākās ar bērdiju, īglu (PAR 5 bedrītē) un trim bugijiem, bet otrais deviņnieks tika turēts PAR līmenī, līdz izmaiņas uz patīkamo pusi ieviesa bērdiji divās no pēdējām četrām bedrītēm. Kats turnīrā būs sestdien pēc otrās no trim kārtām.

Kristai palaimējās spēlēt rīta pusē un pabeigt savu raundu "Country Club of Asheville" laukumā pirms spēle tika pārtraukta negaisa dēļ. Tobrīd Latvijas golfere turnīrā ar 100 000 dolāru balvu fondu ieņēma vietu pirmajā desmitniekā.

Arī statistikā Kristai raundā bija ļoti iepriecinoši rādītāji - ar GIR sasniegti 15 no 18 grīniem, kas ar lielu atrāvienu būtu labākais rādītājs LPGA, ja vien izdotos to noturēt pastāvīgi tik augstā līmenī. Ripināšanā 31 sitiens vēl varbūt iezīmē iespēju kādu sitienu ietaupīt, jo ir nedaudz virs Kristas vidējā rādītāja.

Starp citu, "Symetra" tūrē trešā labākā golfere ripināšanā šosezon ir Laura ar vidēji 28,82 sitieniem raundā. Svētdien Laura startēs "Turkish Airlines Ladies Open" un uz 500 000 eiro balvu fondu pretendēs ļoti respektablā kompānijā ar vairākām LPGA tūrē uzvaras guvušām golferēm. Sacensības notiks Latvijas golferu labi iepazītajā "Carya Golf Club" laukumā.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 15.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē