Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Gulbes ēra finiša taisnē

Vēl ne tik sen Natālijas Gulbes vārds saistībā ar Latviju tika locīts ne tikai viņas tēva etniskās izcelsmes dēļ, bet arī zināmā mērā kā gaismas bāka un apliecinājums, ka spēlētāja ar latviešu asinīm dzīslās spēj gūt augstus sasniegumus. Pašlaik lielākās cerības jau ir uz pašu mājās izaugušām golferēm, bet Gulbe runā par drīzām karjeras beigām.

Pašlaik 32 gadus vecā Gulbe šopavasar žurnālistiem teica, ka grib vismaz nospēlēt sezonu līdz beigām, bet nākamais gads varētu iezīmēt viņas karjeras finišu. Gulbe 2013.gada beigās apprecējās ar Josh Rodarmel un pašlaik viņa vēl tikai apcer iespēju kļūt par māti, taču saka, ka agri vai vēlu tas tik un tā notiks.

Gulbei rit 15. sezona LPGA tūrē, un profesionāle viņa ir kopš 18 gadu vecuma. Lai gan vienīgo uzvaru LPGA līmenī viņa guva 2007.gadā "Evian Masters" un pasaules rangā pašlaik ir 276.vietā, pēc karjerā gūtajām naudas balvām Gulbe ieņem 49.vietu ar apmēram 4,9 miljoniem dolāru. Turklāt finansiāli nozīmīgi bijuši arī Gulbes sponsoru līgumi.

Sezonas sākums Gulbei bija necils, bet aprīļa beigās viņa sasniedza dalītu 25.vietu turnīrā Teksasā, nospēlējot ar -3 zem PAR. Lai gan Gulbe atzīst, ka apbrīno golferes, kuras atgriežas LPGA tūrē jau māmiņu statusā, pati viņa neplāno rīkoties tāpat.

Pēdējās izmaiņas , 14.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē