Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Laura finišē ceturtajā desmitā

Pēdējās divās kārtās krasi pozīcijas rezultātu tabulā nemainījās Laurai Jansonei, kura svētdien Dienvidkarolīnā dalīja 37.vietu LPGA fārmtūres posmā. Pēc tūrē finansiāli ietekmīgākā turnīra noslēguma Laura pakāpās uz TOP 100 "Symetra" tūres rangā.

Trešajā raundā sestdien Laura nospēlēja ar +2 virs PAR un sasniedza dalītu 40.vietu, bet noslēguma kārtā svētdien 73 sitieni nozīmēja vēl vienu sitienu rezultātā plusos, kas turnīra kopvērtējumā sasummēja +7 virs PAR.

Pēdējais raunds "Links at Stoney Point" laukumā Laurai izvērtās diezgan ekstrēms, jo izdevās iekrāt piecus bērdijus un nebija neviena bugija, taču trijās bedrītēs divkārši bugiji neļāva rezultātam iesniegties mīnusos.

Uzvarēja Meksikas golfere Alejandra Llaneza, kura četrās dienās iekrāja -10 zem PAR un viena sitiena pārsvaru pār amerikānieti Casey Grice. Jau vēstīts, ka Krista Puisīte 200 000 dolāru turnīrā divu raundu summā ar +8 ierindojās trīs sitienus aiz kata.

Jāatgādina, ka strauji tuvojas laiks, kad Laura būs Latvijā, jo jau pēc nepilnām divām nedēļām "Ozo" laukumā risināsies Lauras Jansones Olimpiskā kausa izcīņa.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 11.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē