Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Kausa izcīņa pirms tūres

Cīņā par "SkiBox" kausiem svētdien "Viesturos" aiz laureātu svītras palikušajiem golferiem jau drīzumā būs laba iespēja revanšam, jo šosezon risināsies arī "SkiBox" sezonas tūre, kam pirmais posms paredzēts jau piektdien, 15.maijā. Taču dažiem arī svētdiena bija gana veiksmīga, lai mājup varētu doties ne tikai ar pozitīvām emocijām, bet arī balvu azotē.

Diena izvērtās itin silta, saulaina un maija vidus cienīga, taču sparīgs vējiņš brīžiem papluinīja ne tikai golferu matus, bet arī lika aizdomāties par īstās nūjas izvēli. Ja pieskaita daudzu spēlētāju šopavasar vēl nelielo spēles praksi, nav brīnums, ka tikai vienā no četrām ieskaites grupām uzvarētāja rezultāts arī sadeldēja handikapu.

Kungiem nopietnākajā HCP grupā simtprocentīgu panākumu rādītāju nedēļas nogalē sev izkārtoja Arvis Zeile, kurš dienu iepriekš ar uzvaru turnīrā "Ozo" laukumā nodrošināja jaunas golfa kurpes, bet jau nākamajā dienā ar pirmo vietu "Viesturos" tika pie "SkiBox" dāvanu kartes, kas ļaus piemeklēt arī kaut ko no golfa apģērba vai inventāra. Zeile atzina, ka golfā tik veiksmīga nedēļas nogale ar divām uzvarām divās dienās iegadījās karjerā pirmoreiz.

Te var piebilst, ka "SkiBox" pārziņā ir arī "Viesturu" kluba veikals, kur dažas labas iepriekš nebijušas lietas jau parādījušās, bet citas vēl strauji tuvojas, tostarp nūju fitošanas iespēja, kas ļaus katram atrast vispareizākās un labam rezultātam īstās nūjas.

Zeile divu bērdiju dienā uzvaru izcīnīja ar neto PAR atbilstošiem 70 sitieniem, bet pirmo vietu viņam palīdzēja nodrošināt arī labāks HCP, jo otrās vietas ieguvējam Eduardam Locānam bija tāds pats neto rezultāts.

Dāmām Ieva Priedīte uzvarēja ar 36 stableford punktu guvumu un viena punkta pārsvaru pār Gunitu Siliņu.

Turpretim kungiem otrajā grupā tieši Ainārs Mednis bija tieši tas uzvarētājs, kam 39 stableford punktu krājums nodrošināja gan pirmo vietu, gan iespēju nākamajās sacensībās startēt jau ar mazāku handikapu. Savu HCP pavasarīgi apcirpa arī Kārlis Cinītis seniors, kam 37 punkti deva otro vietu.

Savukārt jauniešu grupā labākā ar neto 71 sitienu bija Marta Siļčenko. Lai gan jauniešu grupa šoreiz bija vismazskaitlīgākā, pēc iegūto balvu skaita tā izvirzījās priekšgalā. Atsevišķi rīkotajā izlozē, kurā piedalījās visu spēlētāju rezultātu kartītes, uzvarētāja Marta ielozēja "Kjus" ceļojumu somu Paulam Nesaulem, kurš oficiālajā neto vērtējumā jauniešu grupā bija trešais.

Nākamās "SkiBox" balvas varēs iegūt sezonas tūrē, kurā līdz jūlija vidum paredzēti pieci posmi, no kuriem pēdējais būs finālsacensības. Īsumā par tūri - tā ir iespēja piektdien izspēlēt deviņas bedrītes stableford formātā un pretendēt uz balvām gan katrā posmā atsevišķi, gan kopvērtējumā.

Pēdējās izmaiņas , 10.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē