Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Uzvarētāju pēdās

Spožu maija sestdienu "Ozo" laukumā vēl saulaināku vērsa laureātu rezultāti "Ecco Golf Shoes Open" turnīrā, kas ierasti pulcēja gandrīz trim cipariem rakstāmu dalībnieku skaitu. Taču tas vēl nebija apmeklētības maksimums, jo Latvijas Golfa dienas norise apliecināja arī pamatīgu interesi ar skatu uz perspektīvu.

Pirmie rēķinus tomēr kārtoja turnīrā iesaistītie golferi, un kungu spēcīgākajā HCP grupā uzvarēja Pjotrs Vozņrskis ar neto 65 sitieniem un viena neto sitiena pārsvaru pār Are Knoph. Trešais ar neto 70 bija Sergejs Rusaks, savukārt labākā rezultāta sitienu spēlē autors Nikolajs Keņins (75) neto ieskaitē palika uzreiz aiz pjedestāla.

Dāmu konkurencē ar 38 stableford punktiem labākā bija Jeļena Šestakova, kura pēc papildu rādītājiem apsteidza Irinu Koldunovu. Savukārt otrajā grupā kungiem veiksmīgākā diena izvērtās Arvim Zeilem ar 42 punktu guvumu.

Turpretim Golfa dienā vēl pirms visu pasākumu noslēguma aptuvenas aplēses liecināja, ka "Ozo" apmeklēja vismaz pustūkstotis interesentu. Nedaudz mazāks, bet tik un tā iespaidīgs skaits golfa viesu bija arī "Viesturos", līdz ar to itin droši var apgalvot, ka spēles popularizēšanas akcijai visos Latvijas laukumos atsaucās četriem cipariem rakstāms dalībnieku skaits.

Tas ļauj cerēt, ka spēlētāju skaits jau drīzumā būtiski pieaugs un nostiprinās golfa bāzi gan mentāli, gan tīri materiāli.

Pēdējās izmaiņas , 09.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē