Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Laura pārlec pāri katam

Mīnusā pret laukumu nospēlēta otrā kārta ļāva Laurai Jansonei piektdien Dienvidkarolīnā pārvarēt katu LPGA fārmtūres finansiāli pievilcīgākajā turnīrā, kur vienlaicīgi ar prāviem dolāriem tiek dalīti arī reitinga punkti. Kristai Puisītei otrajā raundā uzlabot rezultātu neizdevās un viņai sacensības beidzās pusceļā.

Laurai otrajā kārtā bija pa vienam bugijam un divkāršam bugijam, toties pretējā svaru kausā krietni smagāki bija pieci bērdiji, kas ļāva raundu pabeigt ar -2 zem PAR un divu dienu summā panākt +4. Turklāt teju reaktīva pacelšanās turnīra tabulā Laurai izdevās pēdējās 10 bedrītēs, pirms kurām +8 rezultāts summā nebija iedvesmojošs, taču sekoja trīs bērdiji pēc kārtas un vēl -1 arī 15. bedrītē.

Pirms sestdien "Links at Stoney Point" laukumā paredzētās priekšpēdējās kārtas Laura dala 46.vietu, bet līdere ar -7 zem PAR ir amerikāniete Lacey Agnew.

Krista 200 000 dolāru turnīrā otro dienu pēc kārtas nospēlēja ar +4 un summā iekrātais +8 nozīmēja palikšanu aiz kata par trīs sitienu tiesu. Divu bērdiju raundā bija arī divkāršs bugijs un četri bugiji.

Cīņu sestdien un svētdien turpinās 72 golferes. Atlikušajos divos raundos noteikti netrūks negaidītu pavērsienu un pārsteigumu, kuru, cerams, būs vairāk ar pozitīvām emocijām pildītu.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 09.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē