Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Nopietns izaicinājums Dienvidkarolīnā

LPGA fārmtūrē jau sezonas pirmās ceturtdaļas izskaņā risinās turnīrs ar iespaidīgāko balvu fondu un līdz ar to lielākajām iespējām dolāru izskatā iekrāt nozīmīgus tūres reitinga punktus. Ne tas labākais starts sarežģītajā laukumā Dienvidkarolīnā ceturtdien izdevās Kristai Puisītei un Laurai Jansonei, taču izredzes pārvarēt katu nav zudušas.

Krista ar +4 virs PAR dala 89.vietu, bet Laura ar +6 ir dalītā 116.vietā 142 spēlētāju konkurencē. Pirmās dienas rezultāti rāda, ka kata robeža "Links at Stoney Point" laukumā varētu būt +4 virs PAR. Spēlēšana visas četras turnīra dienas ir garantēta 70 golferēm plus visām pēdējā atbilstošā rezultāta īpašniecēm. Līderpozīcijas pēc pirmā raunda dala sešas spēlētājas ar -4 zem PAR.

Turnīrā balvu fonds ir 200 000 dolāru, no kuriem uzvarētāja saņems 30 tūkstošus, kas ir "Symetra" tūres maksimums. Līdz ar to ļoti ticama ir iespēja, ka pirmās vietas ieguvēja uzreiz kļūs par sezonas līderi un krasi uzlabos izredzes sezonas beigās nopelnīt LPGA tūres karti. Tādēļ nav brīnums, ka sacensībās startē 27 valstu spēlētājas.

To, cik nopietns pārbaudījums golferēm ir spēle "Links at Stoney Point" laukumā, atgādina fakts, ka pērn turnīrā tikai septiņas dalībnieces finišēja ar rezultātu zem PAR.

Kristu un Lauru no kata līnijas pirmajā kārtā tālāk atvirzīja pa vienai bedrītei, kur situācijas atrisinājumam nepietika ar bugiju. Kristai starp diviem bērdijiem bija divkāršs bugijs un četri bugiji, bet Laurai dienas vienīgo bērdiju nomāca trīskāršs bugijs un četri bugiji. Ja Kristai izdevās trāpīt 11 no 14 fērvejiem, tad Laurai šajā statistikas elementā bija krietni nepatīkamāks 5/14 rādītājs. Savukārt ripināšanā Laurai pietika ar 31 putu, kamēr Krista uz grīniem atstāja 35 sitienus. Ar GIR Krista sasniedza 13 bedrīšu grīnus, Laura - 10.

Visu statistiku būs iespēja uzlabot otrajā kārtā piektdien. Ja izdosies, turnīrs Latvijas profesionālēm turpināsies arī sestdien un svētdien.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 08.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē