Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Sezonas tūre Tukuma laukumā

Plašāka mēroga sezonas tūres šosezon risināsies arī nedaudz tālāk no Rīgas esošos laukumos, tostarp Tukuma novadā, "Odiņos", nule kā startējusi "Lielā Oda" tūre, kur pirmajā posmā nepārspēts palika Gvido Budreiko. Sezonā paredzēts aizvadīt 10 posmus, kā arī divus finālposmus.

Pusi regulārās sezonas posmu "Lielajā Odā" paredzēts izspēlēt sitienu spēles formātā, bet vēl piecus - HCP neto. Arī finālposmi viens būs sitienu spēles, otrs neto ieskaitē. Dāmas un kungi spēlē vienotā ieskaitē, bet katrs no saviem tee. Tūrē piedalās tikai pilngadīgi golferi.

Budreiko uzvaru pirmajā posmā nodrošināja ar 78 sitieniem, otrā bija Daiga Puisīte ar 80 sitieniem, bet trešo vietu ar 84 sitieniem PAR 62 laukumā ieguva Normunds Liepa.

Katram posmam atvēlētajā kalendārajā nedēļā dalībniekiem jāizspēlē 18 (2x9) bedrītes, spēli iepriekš piesakot Kluba mājā. Katrs spēlētājs var pieteikt tikai vienu ieskaites spēles laiku katram posmam un rezultāts tiek ieskaitīts, ja kopā spēlē un kartītes iesniedz vismaz divi tūres dalībnieki.

Sezonas tūres īpašajos posmos par hole in one varēs tikt gan pie BMW spēkrata, gan apmaksātas nedēļas nogales ar golfu Malagā. Plašāka informācija par tūri aplūkojama "Odiņu" MĀJASLAPĀ un FACEBOOK.

Pēdējās izmaiņas , 06.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē