Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Iesilšanas režīmā

Ņemot paraugu no dabas spēkiem, kas nesteidz maiju pārvērst par drīzas vasaras priekšvēstnesi, arī golferi svētdien "Viesturos" cīņā par Mārupes Novada kausu vēl uzturēja pavasara režīmu un tikai puse uzvarētāju sasniedza handikapu uzlabojošu rezultātu.

Ar 38 stableford punktu rezultātu dāmu konkurencē uzvarēja Lidija Gavrilova, bet jauniešiem tikpat vērts bija Reiņa Daļecka sasniegtais rezultāts HCP neto formātā, laukumu izspēlējot ar neto 68 sitieniem. Divu spēlētāju rezultāts atbilda personiskajam PAR - kungu otrās HCP grupas uzvarētājam Kārlim Cinītim senioram un Robertam Matisonam, kurš bija otrais jauniešu grupā.

Kungiem pirmajā HCP grupā uzvarētāja noteikšana izvērtās par neklātienes dueli, kurā pie uzvarētāja kausa tika Jānis Ciaguns, taču rezultātu aprēķinos šoreiz bija iestājies spoguļa efekts, jo pārāks ar neto 82 sitieniem bija Ervīns Fogts.

Daļeckim līdzās jauniešu grupas uzvarētāja kausa saņemšanai bija arī galvenā lozētāja pienākums, ar ko jaunais golferis tika galā tādējādi, ka "Moët & Chandon" šampanietis nonāca Andreja Berķa īpašumā.

Pēdējās izmaiņas , 03.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē