Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Hole in one un balvu birums

"RERE Grupa Open" dalībniekiem sestdien "Ozo" laukumā bija plašas piedzīvojumu iespējas, kas variējās no visiem spēlētājiem sagādātajām sponsoru dāvanām līdz pašu golferu centieniem padarīt dzīvi krāšņāku ar labiem rezultātiem un perfektiem sitieniem, tostarp trāpītu hole in one.

Nebūt ne tipiski, bet stableford spēlē labākais rezultāts tika reģistrēts kungu nopietnākajā handikapu grupā, kur Vitauts Tučkus uzvaru nodrošināja ar 78 sitieniem, kas uzvarētājam deva 40 punktus un pārliecinošu trīs punktu pārsvaru pār tuvākajiem konkurentiem Mikko Alatalo un Paulu Nesauli.

Mārtiņš Pukše ieguva 7.vietu, taču piedzīvoja elpu aizraujošas sajūtas 6. bedrītes izspēlē, kad bumbiņa pēc pirmā sitiena ar 7.dzelzi nelielā pretvējā atrada ceļu līdz grīnam un ieripoja bedrītē. Hole in one jau pats par sevi nav tik biežs notikums, tādēļ jo īpaši priecējoši, ja tas iegadās sacensībās.

Dāmu konkurencē labākā bija Aija Veisa ar 38 punktiem un viena punkta pārsvaru pār Leldi Ņikitinu. Savukārt otrajā HCP grupā kungiem Māris Simanovičs uzvarēja ar 39 punktiem un punktu aiz sevis atstāja otrās vietas ieguvēju Arvi Zeili.

"TaylorMade" balvas pasniedza arī par tālāko pirmo sitienu 7.bedrītē, kur izcēlās Anna Diāna Švanka un Andris Sīlis, savukārt 13. bedrītē vistuvāk sarežģītai karoga pozīcijai ar pirmo sitienu tika Juris Jonaitis un arī nepalika tukšā.

Tradicionālo golfa sponsoru atbalstītāju turnīrā laureāti saņēma pavasarim ļoti piemērotas balvas un varēs lūkot, kā izdaiļot vidi ar dažādiem košuma un krāšņuma augiem. Dienu pievilcīgāku darīja arī vīna degustācijas un iespēja iepazīt "Audi" spēkratu piedāvājumu.

Pēdējās izmaiņas , 02.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē