Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Maija svētki "Viesturos"

Itin spožā maija sākumā prāvs skaits golferu par daudzo svētku dienas atzīmēšanai piemērotāko veidu atzina dalību turnīrā "Viesturos", kur iekurtā kamīnam siltumam un cita veida siltuma avotiem kļūst arvien grūtāk konkurēt ar saules siltumu. Maija kausa dalībnieki jau svētdien tiks gaidīti uz nākamo turnīru, lai pacīnītos par Mārupes novada kausu.

Kungiem nopietnāko handikapu grupā uzvarēja Vilis Krištopans, un Latvijas Golfa federācijas prezidents nepalaida garām iespēju atgādināt par 9.maijā gaidāmo Golfa dienu kā nozīmīgu iespēju paplašināt golfa atpazīstamību un svaru Latvijas sporta pasaulē.

Krištopans HCP neto formātā nospēlēja ar savam handikapam atbilstošu neto PAR rezultātu un par vienu neto punktu apsteidza otrās vietas ieguvēju Jāni Dīcmani. Savukārt otrajā HCP grupā Edijs Svars uzvaru nodrošināja ar 37 stableford punktiem, tikai pēc papildu rādītājiem aiz sevis atstājot tuvāko konkurentu Rihardu Medni.

Dāmu trijotnes draudzīgajā cīņā šoreiz pārāka bija Gunita Siliņa ar 36 punktiem.

Arī jauniešu grupā uzvarētāja noteikšanai ar vienu rezultātu tabulas aili bija par maz. Neto -10 zem PAR rezultāts pirmo vietu nodrošināja Martai Siļčenko un pārsvaru uz labāka handikapa rēķina pār Flēru Robinu Sprūdi.

Apbalvošanā bija arī atgādinājums vecākiem, ka bērnu iesaistīšana golfā reizēm var sagādāt negaidīti patīkamu pārsteigumu. Visu dalībnieku izlozē brālis Makars zelta šampanieti izgādāja Martai Siļčenko, taču balva itin loģiski nonāca vecuma ziņā atbilstošākās rokās.

Vēl vienā izlozē pie "Illy" kafijas aparāta tika Vjačeslavs Kuziščins, un šī balva ir sava veida pozitīvs atgādinājums golferiem "Viesturos" neaizmirst ik reizi reģistrēt savas spēlētāju kartes.

Īsumā atgādinot, personalizētas spēlētāja kartes tiek izsniegtas sezonas gada karšu īpašniekiem un kluba biedriem, kā arī golferiem, kas šosezon "Viesturos" spēlējuši vismaz trīs reizes. Ik reizi reģistrējot spēli ar karti recepcijā, tiek iekrāts viens punkts, bet vismaz astoņus punktus iekrājušie spēlētāji piedalās ikmēneša izlozē. Tieši šādā veidā par balvas ieguvēju kļuva Kuziščins.

Pēdējās izmaiņas , 02.05.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē