Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Sezonā pirmā Demo diena

Maijs jau tepat ar roku aizsniedzams, un ne vienam vien golferim jau prātā domas par nepieciešamajām izmaiņām inventāra arsenālā. Tādēļ "Ozo Golf Club" ceturtdien notiks sezonā pirmā Demo diena, kur varēs praksē iepazīt daudz dažādu jaunumu nūju klāstā, vēsta rīkotāji.

Demo dienas pasākums paredzēts apmēram no plkst. 12 līdz 18.

Būs izprovējami jaunie "TaylorMade" 2015. gada modeļi - draiveri, vudi un hibrīdi no R15 un "AeroBurner" sērijas. Arīdzan RSi sērijas dzelži ar pilnīgi jaunu galvas tehnoloģiju - vispiedodošākie dzelži, kādi jelkad radīti.

Savukārt "Srixon" atkal nopietni pievērsies nūju ražošanai un piedāvā trīs jaunus dzelžu modeļus, kā arī jaunu draiveru, vudu un hibrīdu sēriju. Būs pa rokai arī jaunumi no "Cleveland Golf" un "Adams".

Golferiem iesaka arī nedomāt tikai par garo spēli, jo rezultātu veido īsā spēle ap grīnu un uz tā. Puteri ir jau skatāmi "Ozo" Pro veikalā, bet ap čipošanas grīnu var testēt "Cleveland" vedžus, kas pasaulē ir vieni no vedžu ražotāju līderiem.

Demo dienas apmeklētājus arī konsultēs par rokturiem un varēs novērtēt to kvalitāti. Paralēli varēs iepazīties ar ļoti plašo pasaules līdera "Lamkin" produkciju. Ja ziemas riepas saviem auto esam jau nomainījuši, tad varbūt kādam laiks to pašu izdarīt ar nūju rokturiem.

Tos, kam padomā piedzīt nūjas atbilstoši sava auguma un svinga parametriem, aicina pieteikties individuālam fitingam.

Viena draivera fitošanai pietiks ar 30 minūtēm (30€)
Draivera, vudu un hibrīda fitošanai 1h (60€)
Dzelžu komplekta fitošanai 1h (60€)
Visa komplekta piemeklēšana 1,5h (90€)
Tālrunis fitingam: 26499251
Artūrs.

Pēdējās izmaiņas , 30.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē