Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Tuvojas pļavu golfa sezonas starts

Pirmie turnīri pļavu golfa laukumos notiks jau maija sākumā, bet 17. Latvijas Pļavu golfa čempionāta pirmā posma starts būs 23.maijā “Avotu” golfa laukumā pie Valmieras. Šogad pļavu golfa saimei pievienojies jauns laukums Madonas pusē - “Kalnozoli”, tāpēc Pļavu čempionāta sezonā tiks izspēlēti 10 posmi, no kuriem kopvērtējumā tiks ieskaitīti septiņi veiksmīgākie.

17. Pļavu golfa čempionāts norisināsies kungu un dāmu ieskaitē sitienu spēles jeb stroke formātā. Par uzvaru posmā spēlētājs saņem 50 punktus,  47 punktus - par 2. vietu, 45 - par 3.vietu, 44 - par 4.vietu, 43 - par 5.vietu, utt. Lai padarītu čempionātu interesantāku, desmitajā jeb finālposmā , kas notiks “Siltajos”, dalībnieki kopvērtējumā punktus saņems dubultā - 100 punkti par 1. vietu, 94 - par 2. vietu, 90 - par 3.vietu, 88 - par 4.vietu, 86 - par 5.vietu. utt..

Pagājušā sezonā pļavu golfa čempionātā piedalījās teju 100 dalībnieku, bet kopvērtējumā uzvaras nodrošināja Gundars Rauza un Olita Mestere.

Dalības maksa pļavu čempionāta posmos ir 25 EUR (ieskaitot ēdināšanu), bērniem līdz 18 gadu vecumam - 10 EUR (ieskaitot ēdināšanu). Sacensību starts nemainīgs – plkst.10.

Pļavu golfa sezonas kalendārā vietu saglabājuši daudzi jau par ierastiem kļuvuši turnīri, piemēram, Premjera kauss un Golfa maratons “Siltajos”, Vidzemes čempionāts un golfa trešdienas “Avotos”, 999 tūre un treniņturnīri “Reiņa trasē”, golfa turneja “Riekstiņos” un citi. Jāatzīmē, ka šogad “Odiņos” izveidota jauna tūre – "Lielais ods", kas sola vērtīgas balvas un pat jaunu BMW automašīnu, ja bumbiņu bedrītē izdosies raidīt ar pirmo sitienu.

Rīkotāji aicina uz tikšanos pļavu golfa laukumos jau šajā nedēļas nogalē – 2.maijā (plkst. 10) – "Silto" golfa laukuma atklāšanas sacensībās, 3. maijā (plkst.10) Burtnieku novada kausa izcīņā un "Avotu" golfa laukuma sezonas atklāšanas turnīrā, bet 4.maijā (plkst.10) – "Reiņa trases" golfa sezonas atklāšanas turnīrā.

Pēdējās izmaiņas , 29.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē