Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmais solis sērijā

Sezonas atklāšanas kausa izcīņa svētdien "Viesturos" izvērtās notikuma cienīga, gandrīz vasarīgajā dienā pulcējot teju pussimtu spēlētāju. Turklāt šīs bija arī pirmās sacensības, kas iekļautas Lielās gada balvas tūrē, un itin daudziem spēlētājiem deva labu starta kapitālu sezonas turpinājumam.

Veiksmīgi aprīļa otrā puse turpinājās Edmundam Jansonam - pirms nedēļas "Ozo" uzvarējis "Garmin Open", šoreiz viņš palika nepārspēts kungu zemāko handikapu grupā. Turklāt Jansons bija vienīgais, kurš abās kungu grupās uzlaboja savu handikapu, jo 18 bedrītes izspēlēja ar 76 sitieniem jeb neto -3 zem PAR. Laureātu trijniekā iekļuva arī Vjačeslavs Kuziščins (neto 72) un Eduards Locāns (76).

Savukārt Miks Blate bija labākais otrajā HCP grupā kungiem, kur bija lielākā konkurence un spēle risinājās stableford punktu formātā. Uzvarētājs augstāko pozīciju nodrošināja ar 36 punktiem, aiz sevis atstājot tuvākos sāncenšus Viktoru Avkštolu (35) un Aleksandru Petrovu (34).

Dāmām ar labāka handikapa cienīgu rezultātu - 38 stableford punktiem - uzvarēja Inga Muciņa, otrās vietas ieguvēju Aigu Nesauli apsteidzot par trim punktiem. Gintai Ozoliņai trijnieku rinda rezultātu tabulā nozīmēja arī trešo vietu.

Ar viencipara skaitli šoreiz varēja raksturot dalībnieku skaitu jauniešu grupā, taču tādēļ cīņa par uzvaru nebija mazāk principiāla. Vislabāk veicās Flērai Robinai Sprūdei, kura pirmo vietu nodrošināja ar neto 64 sitieniem, aiz sevis trijniekā atstājot Stefanu Sprūžu (68) un Martu Siļčenko (68).

Savukārt saistībā ar Lielās gada balvas tūri ir vērts atgādināt, ka katrā no sezonas astoņiem posmiem punktus piešķir apgriezti proporcionāli ieņemtajai vietai stableford ieskaitē atsevišķi kungiem un dāmām. No sezonā astoņiem posmiem katram spēlētājam ieskaitē būs septiņi, un balvas saņems labāko trijotne kopvērtējumā.

Nākamais Lielās balvas posms būs 17.maijā, taču līdz tam vēl "Viesturos" būs spraigs maija sākums. Jau nākamajā nedēļas nogalē gaidīs divas sacensības - Maija kauss piektdien un Mārupes Novada kauss svētdien.

Pēdējās izmaiņas , 26.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē