Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunas vēsmas tradīciju turnīrā

Latvijas golfa anālēs līdz šim nebijušu ierakstu sestdien sagādāja Jānis Upenieks, kurš tradicionālajā "Mandatum Life" PAR dienas turnīrā "Ozo Golf Club" laukumā kļuva par pirmo golferi, kas uzvarējis, būdams Saeimas Sporta apakškomisijas vadītājs.

Tradicionālais turnīrs lieliskā pavasara dienā pulcēja rīkotāju iespēju maksimumam atbilstošu spēlētāju skaitu, un ne visi gribētāji iekļuva dalībnieku sarakstā. Taču tie, kam tas izdevās, bija lielākoties atsaucīgi un pozitīvi noskaņoti neatkarīgi no pašu panākumiem un ieņemtās vietas.

Kungiem stableford spēlē nopietnāko handikapu grupā uzvarēja Arnolds Čulkstēns ar 41 punkta guvumu un viena punkta pārsvaru pār Intu Krastu. Trešo vietu ar 39 punktiem sasniedza Andris Sīlis.

Savukārt Upeniekam kungu otrajā handikapu grupā uzvaru nodrošināja 44 punktu guvums, bet tālākas pozīcijās trijniekā ieņēma Valts Ermansons (43) un Ģirts Sprancis (42). Uzvarētāji balvās saņēma nopietnus golfa ratiņus, tomēr sagaidāms, ka Upenieka panākums arī bez papildu transporta veicinās viņa Saeimas kolēģu aktīvāku interesi par golfa spēlēšanu.

Dāmu konkurencē pārējās 23 spēlētājas aiz sevis atstāja 44 punktus guvusī Natālija Gavrilova. Otrā ar 42 punktiem bija Skaidrīte Verbicka, bet no juniorēm visaugstāk tika Marija Luīze Jučmane, kura ar 38 punktiem noslēdza laureātu trijnieku.

Ja rezultātu kartītē redzamie cipari neiepriecināja Igoru Lipski, pavisam cita situācija bija "Mandatum Life" 14.bedrītes veiksminieku izlozē. Tieši Lipskim uzsmaidīja veiksme, lai gan viņš nebija vienīgais, kurš turnīra sponsoru bedrīti izspēlēja ar PAR atbilstošu rezultātu.

Lai gan pavasaris vēl ir patālu no spilgtākā plaukuma, "Ozo" grīni jau ir klimatu apsteidzošā kvalitātē. Acīmredzot, grīnkīpera Mārtiņa Šternberga ziemas vizīte Austrālijā un domu apmaiņa ar kolēģiem ir devusi arī kādas citos ģeogrāfiskos apstākļos noderīgas idejas.

Pēdējās izmaiņas , 25.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē