Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Vienā kompānijā ar Leadbetter

Nedēļas nogalē Krista Puisīte un Laura Jansone spēlēs "Symetra" tūres posmā Floridā, kur "Sara Bay" laukumā būs satiekams arī golfa svinga guru David Leadbetter. Ja Latvijas golferēm jācīnās par augstākām vietām un reitinga punktiem, tad Leadbetter piedalās publicitātes pasākumos, lai veicinātu interesi par savu jauno grāmatu.

Leadbetter sestdien piedalīsies vietējā radiošovā, kam tiešraides fons būs "Symetra" tūres sacensību otrais raunds. Pēc šova Leadbetter ieplānojis autogrāfu sesiju, lai interesentiem parakstītu savu jaunāko garadarbu "The A Swing".

Turnīrā ar 110 000 dolāru balvu fondu startēs 144 golferes, bet pēc pirmajiem diviem raundiem cīņu svētdien turpinās 70 labākās.

Vairākas spēlētājas pēc treniņu raunda atzina, ka gaidāms ļoti nopietns pārbaudījums īpaši sarežģītu grīnu dēļ. Pirms gada turnīrā bija 659 izspēlēti raundi, un tikai seši no tiem tika pabeigti ar mazāk nekā 70 sitieniem.

Arī šogad golferes saka, ka sitieni uz grīnu būs ļoti izaicinoši, un gaidāms nopietns īsās spēles prasmju pārbaudījums. Golferes lēš, ka jāspēlē ļoti piesardzīgi, lai ar agresīviem sitieniem neiedzīvotos prāvās nepatikšanās uz grīna un lielos rezultāta skaitļos.

Pēdējās izmaiņas , 24.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē