Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Atkāpšanās pēdējā raundā

Ja rezultāts summējas no četriem raundiem, teorētiski nav nozīmes, kurā brīdī kāda mazāka vai lielāka neveiksme spēlētāju atvirza zemāk rezultātu tabulā. Šoreiz Kristai Puisītei un Laurai Jansonei tieši pēdējā kārta "Symetra" tūres posmā Floridā svētdien liedza noturēties iepriekš sasniegtajās pozīcijās.

Krista pēdējās 18 bedrītes izspēlēja ar +4 virs PAR, kas četru dienu summā rezultātu pagrieza plusos uz +2 un ļāva dalīt 22.vietu. Vēl pirms pēdējām septiņām bedrītēm Kristai raundā pēc četriem bērdijiem un diviem bugijiem bija -2 un izredzes uz TOP10, taču līdz finišam divi bugiji un divi divkārši bugiji padarīja ainu rezultātu kartītē mazāk pievilcīgu.

Savukārt Laurai iegadījās bugiju diena, jo ar +1 tika izspēlētas septiņas bedrītes, bet punkts turnīrā tika pielikts ar divkāršu bugiju, un iepriekš iekrātie dienas divi bērdiji neko daudz nespēja līdzēt. Raundā +7 virs PAR, turnīrā +8 un dalīta 50.vieta.

Ar pārliecinošu spēli pēdējā kārtā (67) uzvaru "Cypress Lake Country Club" laukumā nodrošināja kanādiete Augusta James, kura summā panāca -10 zem PAR un tuvākās konkurentes apsteidza par četriem sitieniem.

Iespēja pozitīvam revanšam Kristai un Laurai būs jau šonedēļ turpat Floridā nākamajā "Symetra" tūres posmā.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 20.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē