Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Cerībā uz siltāku turpinājumu

Vēl gan ar zināmām nosacītības atkāpēm sinoptiķi sola gandrīz vasarīgus laikapstākļus nākamajā nedēļas nogalē, taču arī aizvadītā svētdiena mazāk mīlīgās pavasara skavās nepagāja bez golfa sacensībām. Pret aukstumu stingri rūdītākie pārdesmit spēlētāju "Viesturos" noskaidroja "Venden" kausa ieguvējus.

Trešā daļa spēlētāju sacentās jauniešu grupā, apliecinot, ka viņiem aprīļa klimata kaprīzes nav tik būtiskas. Vislabāk veicās Katrīnai Gustafssonei, kura laukumu izspēlēja ar neto 66 sitieniem un nodrošināja pirmo vietu. Neto mīnusā nospēlēja arī Roberts Matisons un Stefans Sprūžs, ar neto -2 attiecīgi sadalot atlikušās divas vietas laureātu trijniekā.

Necik daudz pēc spēlētāju skaita neatpalika arī dāmas, taču sastingušais stableford punktu rādītājs ļoti augstu nepakāpās. Uzvaru ar 33 punktiem nodrošināja Linda Lapa un krietni apsteidza otro un trešo vietu sadalījušo Vitu Priedīti un Daigu Puisīti.

Arī kungiem otrajā HCP grupā handikapa uzlabošana izpalika, bet uzvaru ar 32 punktiem nodrošināja Kārlis Cinītis seniors. Pirmās vietas ieguvējam sekoja Jānis Āboliņš un Igor Shalin. Visvienkāršākā situācija bija pirmajā HCP grupā, kur Aleksejs Savko konkurentu spiedienu neizjuta.

Līdz ar to sezonas iesildīšanas daļa "Viesturos" ir noslēgta, jo nākamsvētdien gaidīs "Viesturu" sezonas atklāšanas kausa izcīņa.

Pēdējās izmaiņas , 19.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē