Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Bērdiju režīms Floridā

Lielisku raundu "Symetra" tūres posmā sestdien Floridā nospēlēja Krista Puisīte, atgādinot, ka ne velti savulaik ir tikusi nodēvēta par bērdiju mašīnu. Apliecinot spēju konkurēt ar labākajām, Krista turnīra tabulā pakāpās uz dalītu 11.vietu, savukārt Laura Jansone pirms pēdējā raunda ir trešā desmita sākumā, taču turnīra ceturtā daļa vēl būs spēlējama.

Lai pasaule nešķistu ideāla, Kristai rezultātu kartīti pabojāja divas PAR 5 bedrītes ar bugiju un divkāršu bugiju, taču tām pa vidu bija sešas bedrītes ar pieciem bērdijiem, tostarp četru bērdiju sēriju. Līdz ar to Kristai -2 zem PAR un tāds pats rezultāts summā pirms sacensību pēdējās dienas.

Laura nospēlēja ar +2 un zaudēja pāris pozīcijas, atkāpjoties uz dalītu 23.vietu ar trīs kārtu summā iespēlētu +1 virs PAR. Starp pieciem bugijiem Laurai sestdien bija trīs bērdiji.

Līderpozīcijas ar -6 dala četras golferes, taču Kristai sasniedzams mērķis ir ne tikai TOP 10, un atgriezties mīnusos pa spēkam ir arī Laurai. "Cypress Lake Country Club" laukumā viss izšķirsies svētdien.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 19.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē