Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Kurss uz uzvaru

Teju simt golferu sestdien "Ozo Golf Club" laukumā trijās ieskaites grupās lūkoja atrast pareizāko ceļu uz panākumiem "Garmin Open" turnīrā, pretendējot gūt sekmes cīņā par balvām, kā arī cenšoties jau agrā pavasarī sevi iepriecināt ar labu rezultātu stableford punktu spēlē. Laureātu rezultāti apliecināja, ka šāds navigācijas uzdevums ir veiksmīgi atrisināms.

Kungiem HCP 0-13 grupā Edmunda Jansona uzvara izvērtās aprīlim ļoti pārliecinoša ar 38 stableford punktiem. Grupā startējot 31 dalībniekam, otrajā pozīcijā finišēja Andris Zvans, kam rezultātu kartītē ierakstītie cipari pārvērtās 36 punktos.

Dāmu konkurencē uzvarēja Ingemāra Jansone, iekrājot 37 punktus, tātad nospēlējot ar rezultātu, kas ļāva arī uzlabot handikapu. Turpat vien blakus bija arī tuvākās konkurentes - tālākās pozīcijās trijniekā 22 dāmu konkurencē iekļuva ik pa punktam mazāk iespēlējušās Natālija Gavrilova un Jeļena Šestakova.

Jau ierasti visplašāko konkurentu loku pulcēja otra HCP grupa kungiem, kur spēkus pārbaudīja 42 golferi. Arī laureātu rezultāti atgādināja, ka progresa līkne šajā ieskaites grupā var sniegties itin stāvus debesīs. Visaugstāk rezultātu tabulā pakāpās Rasmus Kyyhkynen ar 48 punktiem, un četrdesmitniekos finišēja arī Reinis Kučers (41) un Arvis Zeile (40).

Pēdējās izmaiņas , 18.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē