Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Gatavošanās Golfa dienai

Pēc dažām nedēļām daudzviet Latvijā notiks pasākums, kas neizbēgami palielinās golfā iesaistīto spēlētāju skaitu, bet lielā mērā no jau esošajiem golferiem būs atkarīgs, cik lielu atdevi sniegs Latvijas Gofa federācijas un laukumu kopīgi rīkotā akcija. Otro gadu rīkotā Latvijas Golfa diena 9.maijā risināsies 11 laukumos, iesaistot vēl vairāk organizāciju.

Rīkotāji paļaujas, ka esošie golferi tāpat kā pirms gada aicinās savus draugus, kolēģus, paziņas un kaimiņus izmantot lielisku iespēju daļu sestdienas pavadīt priecīgi golfiskās noskaņās. Tā būs vēl viena iespēja apliecināt golfu kā visa vecuma dalībniekiem atvērtu nodarbošanos un pastāvīgas iedvesmas avotu.

Jau ierasti Golfa dienas dalībniekiem būs nodrošināts viss nepieciešamais golfa spēles praktiskai iepazīšanai, turklāt bez maksas. Pirmajos soļos palīdzēs gan trenera padoms, gan būs sagādāts inventārs, lai pašrocīgi varētu sist bumbiņu un noķert īstās sajūtas. Organizatori pozitīvā gaisotnē gaidīs ikvienu jebkura vecuma interesentu, un atgādina, ka golfs ir ne tikai olimpisks sporta veids, bet spēj iepriecināt neatkarīgi no prasmju līmeņa.

Golfa diena tāpat kā pērn notiks gan Rīgā („Ozo Golf Club”) un Pierīgā, Mārupē („Viesturi”), gan Krimuldas novadā („Reiņa trase”), Burtnieku novadā („Avoti”), Kocēnu novadā („Zēmeles”), Ventspils novadā (Usma), Gulbenes novadā („Siltie” un „Riekstiņi”), kā arī Tukuma novadā („Odiņi”). Pērnās Golfa dienas vietām šogad pievienojās Roja un pļavu golfa laukums "Kalnozoli" Madonas novadā, savukārt "Ozo" laukumā visu norišu nodrošināšanā iesaistīsies arī Rīgas Golfa skola, bet "Viesturos" - "Davis Golf Style" akadēmija.

Pēdējās izmaiņas , 16.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē