Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Divdienu starta ieskrējiens

Ne pirmo nedēļas nogali šosezon "Viesturos" risinājās sacensības, tomēr divas dienas pēc kārtas sacensību noskaņās šogad tika spēlēts pirmoreiz. Svētdien četrās ieskaites grupās kļuva zināmi Pavasara kausa ieguvēji, bet jau sestdien savus rēķinus kārtoja HCP36+ kausa dalībnieki.

Kungiem svētdien nopietnāko handikapu grupā uzvarēja Mārtiņš Priede, un tikai pēc papildu rādītājiem otrajā vietā ierindojās Vyacheslav Kuzishchin.

Visplašāk bija pārstāvēta otrā HCP grupa kungiem, kur startēja 14 dalībnieki. Arī šajā grupā izšķiroši bija labāki papildu rādītāji, kas Igor Shalin ļāva noturēt pirmo vietu un apsteigt Aināru Medni.

Pavasarīgi mazākā pulciņā spēlēja dāmas, taču ar piedalīšanos vien bija par maz, lai iekļūtu labāko trijniekā. Pirmo vietu stableford spēlē nodrošināja Linda Lapa, apsteidzot Daigu Puisīti.

Uzlabot handikapu turnīrā nevienam gan neizdevās, bet vistuvāk tam bija jauniešu grupas uzvarētājs Stefans Sprūžs, kurš laukumu izgāja ar 87 sitieniem jeb neto vienu sitienu virs PAR.

Itin brangs spēlētāju skaits, ņemot vērā turnīra ierobežojošos nosacījumus, sestdien bija HCP 36+ ieskaites grupā kungiem, kur labākos panākumus guva Gatis Valters. Ar pirmās vietas ieguvēju trofejām citās ieskaites grupās mājup varēja doties arī Aleksandrs Petrovs un Ilze Broka.

Pēdējās izmaiņas , 12.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē