Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Starts vasarīgās noskaņās

"Ozo Golf Club" sezonas pirmais turnīrs sestdien risinājās šogad siltākajā dienā, kas mudināja iejusties gandrīz vasarīgās noskaņās. Jo īpaši pavasara saules tīkamo spēku varēja izbaudīt "Ballantine’s" Chapman kausa izcīņā vēlāk startējušie, savukārt apbalvošanā vislabākajā noskaņojumā bija Alda Puisīša un Kristīnes Marksas komanda.

Neto scramble spēlē HCP 10 komanda Puisītis/Marksa nospēlēja ar neto 65 sitieniem, kas ļāva par neto divu sitienu tiesu apsteigt divus tuvākos konkurentus Hellstrom/Alatalo un Šestakovu/Siļčenko, kuri noslēdza laureātu trijnieku.

 

Golferi varēja rēķināties arī ar īpašu uzņemšanu, par ko viesmīlīgi bija gādājuši turnīra atbalstītāji. Ja klimata kaprīžu dēļ šoreiz papildu siltināšana nebija pirmā nepieciešamība, golferi var tikai priecāties par partneri, kas Skotijā nu jau gandrīz pārsimt gadu ir kopā ar golfu.

"Ozo" pirmais turnīrs pulcēja 40 komandas, bet jau pēc nedēļas katram būs iespēja pārbaudīt individuālo varēšanu, un nākamās sacensības gaidīs jau 18.aprīlī.

Pēdējās izmaiņas , 11.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē