Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Vizīte "Ping" Eiropas centrā

Pavasara spirgtās vēsmas ir nepārprotams golfa sezonas vēstnesis, tādēļ nav brīnums, ka ne viens vien golferis lūko labākās nūjas un ir gatavs mērot tālākus ceļus, nepaļaujoties uz vienkāršākajiem variantiem. Nule kā grupiņa Latvijas golferu atgriezās ar jauniem iespaidiem no "Ping" Eiropas centra Lielbritānijā.

Kopā ar Valdi Liepiņu uz "Ping" centru, kur tiek ražotas nūjas Eiropai, devās Olavs Legzdiņš, Jānis Ķuzāns, Ingrīda Pīlādze, Līva Legzdiņa un Marija Jučmane. Pasākums ilga trīs dienas, bet grupas dalībniekiem pašiem bija jāgādā tikai lidmašīnas biļetes, jo izmaksas uz vietas sedza "Ping" Eiropas centrs.

Aizņemtākā bija otrā diena, kad golferiem bija gan iespēja veikt nūju pielāgošanu pēc individuālajiem parametriem jeb fitingu, gan izspēlēt 18 bedrītes simtgadīgajā "Gainsborough Golf Club", kas ir kļuvis par "Ping" bāzi. Labāku priekšstatu par "Ping" nūjām palīdzēja gūt arī rūpnīcas apmeklējums, savukārt pirms atgriešanās mājās tika izmantota iespēja trešajā dienā izspēlēt vēl 18 bedrītes.

Piedalīties braucienā bija aicināti golferi, kas pauda vēlmi ko mainīt savā golfa inventārā un sliecās par labu "Ping" piedāvātajam servisam. Savukārt "Ping" nūju izplatīšanā iesaistītajam Liepiņam tā bija iespēja pilnveidot jau esošo golfa nūju fitinga servisu, kā arī veikt pēdējos pilnveidojumus aprīkojuma arsenālā, lai varētu veikt pilnvērtīgu "Ping Golf" draiveru, vudu, dzelžu un puteru fitingu, servisu un remontu.  

Liepiņa Golfshop.lv plāno ik gadu sezonas sākumā sešiem golferiem piedāvāt šādu braucienu uz "Ping" rūpnīcu ar iespējām gan veikt nūju fitingu, gan iepazīt rūpnīcu ekskursijā. 

Pēdējās izmaiņas , 09.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē