Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Rory vs. Tiger

Vieta pasaules rangā ir nozīmgs rādītājs, tomēr šajā nedēļas nogalē "US Masters" turnīrs sniegs skaidrāku atbildi, vai Tiger Woods arī pēc izkrišanas no pasaules ranga TOP 100 apliecinās pasaulē atpazīstamākā golfera statusu, vai tomēr reitinga līderis Rory McIlroy pietuvosies arī šī titula pārņemšanai.

Sporta mārketinga informācijas uzņēmuma "Repucom" trešdien publicētie dati liecina, ka Woods tēlam pasaulē ir 81% atpazīstamība pretstatā McIlroy sasniegtajam 33% rādītājam.

Sagaidāms, ka šīgada "Major" turnīri kļūs izšķiroši, nosakot, cik pastāvīga ir pašlaik rangā 111.vietā ierindotā Woods pozīcija reklāmdevēju intereses galvgalī. ASV televīzijas skatītāju aptaujā 85% iesaistīto atzina, ka interesēsies par "US Masters", bet 12% atzina, ka to nedarītu, ja Woods nebūtu spēlētāju vidū.

"Repucom" vērtējumā atzīts, ka Woods golfa tirgū joprojām ir augstu novērtēts, lai gan dažviet jau ir zaudējis konkurencē ar McIlroy, kurš gadā no reklāmas līgumiem saņem vairāk nekā 40 miljonu dolāru. "Repucom" ieskatā tieši šīgada "Major" turnīriem būs milzu loma, nosakot, kam piederēs globāla tirgus līdera statuss golfa pasaulē. 

Pēdējās izmaiņas , 08.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē