Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Starts Lieldienu svētdienā

Ja Lieldienu svētdiena ik nākamo stundu kļuva arvien jaukāka, tas noteikti varētu būt saistīts ar gada pirmo golfa turnīru "Viesturos", kur sacensību sezonas atklāšanu uz vēlāku laiku nevēlējās atlikt pusotrs desmits golferu, vēršot skatu uz dzīvi arvien gaišāku un saulaināku. Sezonas pirmo laureātu sveikšanu pavadīja arī vēstis par jaunām iespējām golfa spēlētājiem "Viesturos".

Uzvarētāji Pirmā kausa izcīņā tika noteikti četrās ieskaites grupās. Dāmām pirmā bija Daiga Puisīte, kungiem divās HCP grupās uzvarēja Lauris Mežsargs un Aleksandrs Petrovs, bet jauniešiem labākais bija Iļja Bogdanovs.

Arīdzan būtiski, ka "Viesturos" šogad ir izveidota spēlētāju reģistrācijas sistēma - atbraucot spēlēt, kluba biedrs vai sezonas kartes īpašnieks iegūst iespēju reģistrējoties iegūt kādu mēneša balvu no "Viesturu" sponsoriem, kā arī piedalīties gada izlozē sezona noslēguma turnīrā, kur varēs vinnēt 2016.gada sezonas karti.

Padomāts ir arī par tiem, kam nav sezonas kartes. Golferis par "Viesturos" nospēlētām trim reizēm saņems personalizētu karti, kas tiks reģistrēta, un ar to varēs piedalīties gan mēneša izlozē, gan sezonas kartes izlozē.

Respektējot Pirmā turnīra dalībnieku apņēmību neatteikties no golfa arī gandrīz ziemīgā rītā, "Viesturos" izņēmuma kārtā personalizētas kartes svētdien izsniedza deviņiem spēlētājiem, kam pēc oficiālā reglamenta tās teorētiski būtu jānopelna ar vēl diviem nākamajiem raundiem.   Plašāku informāciju par "Viesturu" punktu krāšanu var iepazīt zemāk.  

Punktu uzkrāšana ar golfa laukuma "Viesturi" kartēm 

Kā uzkrāt punktus?

Katru reizi, kad vēlaties spēlēt laukumā, jāpiereģistrējas ar savu karti kluba mājas recepcijā.

Par katru reizi, tiek reģistrēts 1 PUNKTS.

Ko var saņemt uzkrājot punktus?

Uzkrājot 8 PUNKTUS mēneša laikā, spēlētājs piedalās ikmēneša IZLOZĒ, kur viens laimīgais saņems balvu no kāda golfa laukuma "Viesturi" sponsora.

Sezonas laikā no 1. aprīļa līdz 31. oktobrim, uzkrājot vismaz 60 PUNKTUS, spēlētājs piedalās lielajā izlozē, kuras veiksminieks saņems balvā Gada karti golfa laukumā "Viesturi" 2016.gada sezonai.

Kā var sākt uzkrāt punktus?

Visi golfa laukuma sezonas karšu īpašnieki un GK "Viesturi" kluba biedri saņem kartes ar vārdu, uzvārdu un kārtas numuru.

Pārējiem spēlētājiem, lai iegūtu VIESA karti, pirms spēles jāreģistrējas. Pēc nospēlētām 3 reizēm, spēlētājam tiek izsniegta personalizēta karte ar kārtas numuru.

Ko darīt, ja ir pazaudēta karte?

Spēlētājs kartes zaudēšanas gadījumā paziņo par to golfa laukumā "Viesturi" zvanot pa tālruni 26444390 vai rakstot: golfclub@golfsviesturi.lv. Spēlētājam tiks izsniegta jauna karte 14 darba dienu laikā.

 

Mēneša uzvarētājs tiks izlozēts nākošā mēneša pirmajā turnīrā.

2016.gada sezonas uzvarētājs tiks izlozēts Sezonas noslēguma turnīrā 2015.gada 25.oktobrī

Pēdējās izmaiņas , 17.06.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē