Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Golfam pirmais "Men's Health" vāks

Pasaulē lielākais vīriešu žurnāla zīmols "Men's Health" nule kā kļuvis par vēl vienu apliecinājumu izmaiņām golfa tēlā. Pirmoreiz uz žurnāla vāka izvietots golfera attēls, un Rory McIlroy fotogrāfija apliecina, ka fiziskas nodarbības aizņem lielu daļu viņa treniņu.

Savukārt 25 gadus vecais vāka varonis aprakstā dalās pieredzē, kā viņš pārveidojis savu ķermeni. Tīņa gados 24 procentus no McIlroy ķermeņa masas veidojuši tauki, kas tagad nodedzināti līdz 10 procentiem un aizstāti ar reljefiem muskuļiem.

McIlroy interese par fizisko sagatavotību ievērību guva arī martā. Uz "Golf Digest" vāka viņš attēlots kā Michelangelo radītais David, bet "Nike" laida klajā divu minūšu treniņu video, kurā pasaules ranga līderis stāsta par savu pārtapšanu un interesi par fizisko formu.

Svinga treneris Butch Harmon gan nesen radio intervijā brīdināja, ka ļoti smagu svaru cilāšana treniņzālē draud ar traumas risku. Taču "Men's Health" apraksts liecina, ka McIlroy vairāk interesē ķermeņa nostiprināšana lielākam līdzsvaram, stipras kājas un dziļie muskuļi, nevis rekordlieli svari.

Tiger Woods fiziskās formas dēļ 2007.gadā nokļuva uz "Men's Fitness" un "Vanity Fair" vāka, taču "The Wall Street Journal" vēlāk rakstīja, ka golfera pārstāvji piekrita darījumam. Tas paredzēja Woods ekskluzīvas vāka fotogrāfijas apmaiņā pret klusēšanu par viņa ārpuslaulības sakariem.

Pēdējās izmaiņas , 02.04.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē