Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

TOP 100 bez Tiger

Pirmo reizi karjerā no pasaules ranga TOP 100 izkritis Tiger Woods, un pagaidām nav pazīmju, ka bijušais reitinga līderis un 14 "Major" turnīru uzvarētājs varētu drīz uzspīdēt seno dienu spožumā. Pēc savainojumiem atlabstošais Woods pirmdien publicētajā rangā ieņem 104. pozīciju.

Kad Woods 1996.gada septembrī kļuva par profesionāli, viņš rangā tika ierindots 433.vietā. Piecus turnīrus vēlāk un pēc Lasvegasā gūtās pirmās no 79 uzvarām PGA tūrē Woods rangā sasniedza 75.vietu, turklāt no pirmā simta neizkrītot līdz pat šai pirmdienai.

Pasaules ranga virsotni Woods pirmoreiz sasniedza 1997.gadā pēc 19.vietas "US Open". Līdera lomā Woods kopumā noturējās 683 nedēļas un līdz šim pēdējoreiz pirmo vietu ieņēma 2014.gada maijā. Kopš tā laika vairāk dzirdēts par Woods problēmām, tostarp šogad janvārī 39 gadus vecais golferis "Phoenix Open" nospēlēja profesionāļa karjerā sliktāko raundu ar 82 sitieniem.

Woods nav spēlējis, kopš februāra sākumā atsauca dalību turnīrā muguras problēmu dēļ. Woods gan pauda cerību, ka 9.aprīlī varēs startēs "US Masters", tomēr pašlaik tas vairāk līdzinās labam nodomam.

Pašreizējais ranga līderis Rory McIlroy reitingā ir pirmais kopš pērnā gada 3.augusta, bet kopumā viņš pirmajā pozīcijā ir pavadījis 73 nedēļas.

Pēdējās izmaiņas , 30.03.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē